16
Apr
Portonovi
Promo

PRESTIŽ, PRIVATNOST, PROFIT, PLUS PRILIKA ZA ŽIVOT IZ SNOVA

facebook messenger viber
Portonovi redefiniše luksuz na Jadranu - otkrijte tajnu ove fenomenalne investicije u Crnoj Gori

Poslednjih godina na tržištu nekretnina vlada sve veće interesovanje za luksuzne nekretnine, a posebno one koje se nalaze na tako atraktivnim destinacijama kao što je Jadran. Crna Gora i njeno primorje su kao destinacija izuzetno popularni, kako za one koji bi zbog prijatne klime da se presele na more, tako i za one koji razmišljaju na duge staze i žele pametno da investiraju svoj novac u budućnost.

Na sreću, sada postoji mesto gde se elegancija i luksuz susreću sa besprekornim stilom, mesto gde se priroda i moderna arhitektura stapaju u harmoniji koja oduzima dah. U pitanju je Portonovi, rizort sa rezidencijalnim delom, koji redefiniše pojam luksuza na obalama Jadranskog mora.

Ali, šta je to što Portonovi čini toliko privlačnim, da su i investitori i ljubitelji prestiža širom sveta ludi za ovim mestom? U nastavku vam otkrivamo tajnu ove, po mnogo čemu, posebne investicije.

Pogledajte post na Instagramu

 

Fenomenalna lokacija i pogled koji oduzima dah

Ne postoji ništa slično i lepše od izlaska sunca koje pozdravlja Portonovi, a s obzirom na to da je smešten na jednoj od najlepših lokacija na Jadranu, ovaj rizort pruža spektakularne poglede na Bokokotorski zaliv i otvoreno more.

Takođe, u pitanju je lokacija koja se nalazi u samom srcu mediteranske kulture, bogate istorijom i prirodnim lepotama, što sve čini Portonovi savršenim mestom za one koji žele da žive život punim plućima.

Pogledajte post na Instagramu

 

Investicioni potencijal

U vreme kada nam je stabilnost svima veoma važna za duševni mir, investicija u Portonovi mogla bi da predstavlja predstavlja jedan od bedema sigurnosti. Zahvaljujući povoljnom poreskom sistemu Crne Gore i stalnom rastu potražnje za luksuznim smeštajem, Portonovi nudi izuzetne mogućnosti za investitore. Povrat investicije ne samo da je moguć, već i očekivan. Plus, tu je i potencijal za rast vrednosti investicije u godinama koje dolaze.

 

Ekskluzivnost i privatnost

Za one koji traže nešto više od svog budućeg doma, a pre svega utočište od užurbanosti modernog života, Portonovi nudi ekskluzivnost i privatnost koja je uporediva sa malo kojim drugim mestom. Ovaj rizort dizajniran je tako da zadovolji potrebe čak i onih najzahtevnijih među svojim stanarima i gostima, pružajući im mir i tišinu, uz visok nivo sigurnosti i privatnosti.

Pogledajte post na Instagramu

 

Lepota življenja

U Portonovom, wellness nije samo trend, već način života. Sa state-of-the-art spa centrima, bazenima, teretanama i brojnim aktivnostima na otvorenom, Portonovi je kreiran da neguje um, duh i telo. Pritom, za same graditelje ovog rizorta, održivost je bila vodeća ideja. Naglasak je na ekološki svesnom dizajnu i očuvanju prirodnih lepota u okolini, kojih ovde zaista ne manjka.

Luksuzne pogodnosti

Od vrhunskih restorana i ekskluzivnih butika, do privatnih plaža i marina za jahte, Portonovi može da vam ponudi sve ono što je potrebno za život pun luksuza i udobnosti. Svaki aspekt rizorta dizajniran je sa misijom da pruži nezaboravno iskustvo svakom svom budućem stanovniku, ali i svima koji su tu došli turistički, u posetu, jer će definitivno poželeti da se vrate.

 

Kultura i zajednica

Život u Portonovom znači biti deo živopisne zajednice istomišljenika. Bogat kulturni kalendar, umetničke galerije i brojni događaji tokom cele godine obećavaju da će svaki dan biti ispunjen novim iskustvima i susretima.

 

Kako postati deo Portonovi priče?

Sa mogućnošću kupovine uz 20% depozita i planom otplate do pet godina, Portonovi je dostupan onima koji sanjaju o luksuznom životu bez kompromisa. Fleksibilnost i finansijski uslovi prilagođeni su potrebama modernog investitora, nudeći put ka vlasništvu bez stresa. Pritom, za luksuzne apartmane i penthause sa od jedne do četiri spavaće sobe, početna cena se kreće od od 650.000 evra.

Pogledajte post na Instagramu

 

Zamislite da ulazite u svoj novi dom, savršeno opremljen i spreman za život odmah po useljenju. U Portonovom, ovo nije samo mašta. Zahvaljujući sistemu “ključ u ruke”, svaka rezidencija – bilo da je reč o apartmanu, penthausu, sky vili ili privatnom domu – može biti pažljivo opremljena do najsitnijih detalja, po vašem izboru i ukusu, osiguravajući da vaš novi dom bude rajska oaza od prvog trenutka.

Sve u svemu, Portonovi nije samo investicija, već odluka da živite svoj život na višem nivou, okruženi lepotom, luksuzom, i zajednicom koja deli vaše vrednosti. Ako tražite mesto gde će svaki dan biti inspiracija, gde će vaša investicija rasti i razvijati se zajedno sa vama, onda je vreme da otkrijete Portonovi.

Pogledajte post na Instagramu

 

Ukoliko ste zainteresovani za više informacija ili želite da zakazate posetu, kontaktirajte investitora, prijavite se i napravite prvi korak ka životu o kakvom ste oduvek sanjali. Dobrodošli u Portonovi, gde vaši snovi postaju stvarnost.