');

Vesti

 Kvadrat novogradnje u Beogradu ide i do nekoliko hiljada evra, a evo i ko kupuje
10
May
Kvadrat novogradnje u Beogradu ide i do nekoliko hiljada evra, a evo i ko kupuje
Konstantan rast cena nekretnina je nešto na šta smo se uveliko navikli, ali se u opštem rastu prosečnih cena kvadrata u Srbiji vrlo često previde luksuzniji objekti koji se cene u astronomskim iznosima.
18
Nov
Kondominijum - novi koncept stanovanja koji oduzima dah i najzahtevnijim kupcima

U poslednjih nekoliko godina, višespratnice su prilično brzo počele da popunjavaju vazdušni prostor Beograda.

09
Jul
"Residence Puškinova" – Život van okvira!

"Residence Puškinova" je jedinstveni stambeni objekat lociran na najlepšem delu Senjaka, u Puškinovoj ulici.

08
Apr
VMC - Luksuzni kompleks na Zlatiboru sjajna prilika za investiciju

Kompanija VMC privodi kraju izgradnju luksuznog apartmanskog kompleksa u centru Zlatibora. Lokacija apartmana je na samo par stotina metara od glavnog gradskog trga, jezera, Avantura parka i novoizgrađene stanice gondole, kao i u blizini najvećih marketa.

04
Dec
ZAŠTO SUNNYVILLE PREMIUM?

Da li ste i vi u potrazi za idealnim stanom? Da li je vaš idealan stan okružen zelenilom, sa lepim pogledom i na dobroj lokaciji? Da li želite najnižu cenu po kvadratu za stan visokog kvaliteta?

19
Oct
Pametna investicija u prvu pametnu zgradu na Zlatiboru

“South Balkan Investment”, privodi kraju izgradnju prve pametne, “smart”, zgrade na Zlatiboru. Reč je o objektu, koji će dizajnerski i arhitektonski biti u stilu modernih zimskih hotela, površine 2.400 kvadratnih metara sa 40 apartmana i spa centrom.

24
Sep
Odlična mogućnost za investiciju u nekretnine: Na Kosmaju niče novo moderno naselje

Renew concept smešten je u samom središtu Kosmaja u netaknutoj prirodi, okružen zaštićenim šumskim dobrom.

31
Aug
Zlatibor dobija prvi otvoreni bioskop

Iz godine u godinu, u Srbiji, a tako i na svetskom nivou, stalno se radi na novim idejama, novim projektima, sitnicama u cilju poboljšanja turističke ponude.

19
Aug
VELIKA GRADSKA TURA - Prilika da obiđete najtraktivnije novogradnje

Jedinstvena prilika da u jednom danu obiđete NAJATRAKTIVNIJE NEKRETNINE u ponudi na tržištu i odaberete onu koja SAVRŠENO odgovara vašim potrebama

13
Jul
SVETSKI TURISTIČKI MODEL USKORO I NA ZLATIBORU! : Iskoristite priliku da postanite vlasnik apartmana koji vam, dok niste u njemu, donosi novac

Sa razvojem tržišta nekretnina i turizma u zemlji i svetu, došlo je do uvođenja brojnih inovacija na oba polja. Mnogi uspešni poslovni modeli, nama relativno nepoznatih naziva, postaju sve zastupljeniji i kod nas. Jedan od njih je i kondominijum.

06
Jul
VAŠ DOM U CENTRU ZBIVANJA: Vojvode Stepe 164, BOMAX nekretnine!

Kada razmišljate o odabiru stana, često razmišljate o lokaciji na kojoj ćete živeti, koliko blizu ste vašem radnom mestu, koliko ste blizu prodavnicama, bankama, šoping centrima, školama, fakulteti...

02
Jun
Saznajte zašto bi energetska efikasnost zgrade trebalo da bude ključan faktor u izboru stana

Došlo je vreme da se preselite i krenuli ste u potragu za stanom. Prvo što gledate jeste da li vam odgovara lokacija, a potom kvadratura i organizacija prostora, pogled kroz prozor, blizina neophodnih sadržaja...