');

Vesti

 Tržište nekretnina u Srbiji u 2023. godini
18
Mar
Tržište nekretnina u Srbiji u 2023. godini
Na tržište nepokretnosti  tokom prethodne godine snažan uticaj izvršili su ekonomski i politički događaji u svetu.
17
Mar
U Nišu stan u centru od 160 kvadrata, u Beogradu kuća na obodu grada, a u Novom Sadu stan od 32 kvadrata - Evo šta možete da kupite u Srbiji za 100.000 evra

Tržište nekretnina u Srbiji već dve godine prati globalni trend poskupljenja rezultovan migracijama usled dešavanja u Evropi. Upravo zato, sve je teže pronaći kuću ili stan za pristojan iznos novca, a da kvadraturom ili lokacijom odgovara svima.

17
Mar
Otkrivamo: Ovo su razlozi zbog kojih se stanovnici gradova najčešće sele u unutrašnjost

Porast cena kvadrata prilikom kupovine stanova, kao i povećanje mesečnog iznosa kirije, već godinu dana unazad čini da se sve veći broj ljudi odlučuje na život izvan Beograda.

17
Mar
ZEPTERME – Vaša investicija za sigurnu budućnost

Želite mesto na kome ćete moći da provodite nezaboravne trenutke u krugu najmilijih, uživate u zajedničkoj sreći i miru, ali i ostvarite brz povrat novca.

16
Mar
Najnoviji izveštaj prkosi optimističnim prognozama: Poskupljenja zabeležena u svim krajevima Srbije

Da srpsko tržište nepokretnosti prkosi svetskim trendovima potvrdio je i februarski izveštaj o kretanju cena oglasnog portala Nekretnine.rs.

14
Mar
Novosađani će uskoro će postati ponosni korisnici dva nova moderna bloka Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Kada se radovi privedu kraju, bolnica će biti proširena za preko 33. 000 kvadratnih metara

Nakon rekonstrukcije i modernizacija iz 2020. godine, sledeće, 2021. je započela izgradnja novih blokova, B i C, koji će po završetku radova na urgentno-dijagnostičkom centru imati 16 operacionih sala, kao i oko 400 ležajeva, čime će KCV dobiti novo lice, urađeno po najvišim bolničkim standardima za objekte ove namene.

09
Mar
Kontrastom do lepih promena

Kontrast je odličan način da osvežite enterijer i unesete novu energiju u dom, a uz to ne zahteva mnogo vremena i truda. Najbolje ćete ga postići kombinovanjem svetlih i tamnih boja u istoj prostoriji, a ukoliko koristite tamne boje na zidovima i svetle boje na nameštaju, dobićete najsnažniji efekat kontrastiranja.

08
Mar
Tržište nekretnina polako ulazi u mirniju fazu

"OVE GODINE SMIRIVANJE TRŽIŠTA NEKRETNINA" Posle dugogodišnjeg rasta, zvaničnici se slažu u jednom: "Sledi predvidiv period za CENE STANOVA"

07
Mar
Četiri razloga zbog kojih je stan u ovoj zgradi pravi izbor za Vašu porodicu

Zasnivanje porodice predstavlja jednu od najvažnijih odluka, a ono što obično sledi nakon zavetovanja na večnu ljubav jeste „svijanje porodičnog gnezda“, odnosno odabir budućeg životnog prostora za vas i vašu decu.

03
Mar
Novi izveštaj RGZ-a pokazuje koliko su koštale vikendice u 2022. godini

Najeftinija vikendica je prodata za 1.000 evra, najskuplja za 410.000!

02
Mar
Moderna i praktična rešenja za TV police

Uredna i lepo stilizovana dnevna soba ostaviće prijatan utisak kako na vas i vaše u svakodnevnom životu, tako i na sve one koji vam dođu u posetu.

23
Feb
TRŽIŠTE NEKRETNINA U CRNOJ GORI CVETA, STRANCI ULOŽILI VIŠE NEGO IKADA!

Otkrivamo zašto je pametno da u toku ekonomske krize ulažete u nekretnine na obali