');

Vesti

 Kakva je situacija na tržištu nepokretnosti od početka  2024. godine?
17
Mar
Kakva je situacija na tržištu nepokretnosti od početka  2024. godine?
O tome kakva je situacija na tržistu tokom prvog kvartala 2024god., imaćemo uvid u aprilu kada RGZ objavi zvanični Izveštaj.
14
Mar
Uštedite i kupujte idealno – Za svaki deo vašeg doma!

Proleće je iza ugla, kažu vremenske prilike, i svi već počinjemo da razmišljamo kako ćemo urediti svoj životni prostor, bilo da je reč o renoviranju ili o nekim najsitnijim promenama koje će doneti osveženje.

13
Mar
Evo kako da izbegnete prevare pri iznajmljivanju stanova! Ovako možete da se zaštitite pre plaćanja

Mladić i devojka osumnjičeni su da su uzimali depozit za izdavanje tuđih stanova. Na taj način su, kako se sumnja, uzeli oko 300.000 dinara od prevarenih zakupaca, a Treće osnovno javno tužilaštvo podnelo je optužni predlog protiv njih.

13
Mar
Mercedes oblakoder, Bugati neboder, Jacob&Co najviši stambeni toranj na svetu... Dođite na ROAD SHOW i saznajte sve o najnovjim glamuroznim nekretninama Dubaija

Dubai je grad koji se nalazi na listi želja mnogih zaljubljenika u putovanja. Takođe, u pitanju je jedna od prestonica svetskog biznisa.

13
Mar
Izdajete nekretninu? Evo na koji način možete da uvećate zaradu

Slobodno je ovo tržište, i nekretnine jesu ogroman biznis, ali ponekad domišljatost za dodatnu zaradu naših ljudi iznenadi.

06
Mar
Razmišljate o kupovini stana u Beogradu na proleće? Ovu ponudu ne smete propustiti!

Za samo 3.033 EUR po kvadratu, dobijate jedinstveni životni stil u blizini najatraktivnijih mesta u gradu.

06
Mar
Evo zašto je potražnja za vikendicama značajno opala - A do skoro su bile najtraženije nekretnine za prodaju

Do skoro vikendice su bile najtraženije nekretnine za prodaju. Sve je počelo sa pandemijom i tada su doživele svoju ekspanziju kakva nije odavno zapamćena. Prema zvaničnim podacima Republičkog geodetskog zavoda situacija više nije takva. Zainteresovanost za vikendice vratila se na nekadašnji nivo.

05
Mar
Počela rekonstrukcija Trga Nikole Pašića, evo koliko će trajati radovi

Prema rečima gradskog sekretara za investicije Luke Petrovića, ovaj projekat je deo šire inicijative Grada za unapređenje urbanog jezgra i infrastrukture, usklađen je sa savremenim potrebama građana, ali i urbanističkim vizijama razvoja Beograda.

01
Mar
Da li je došlo do pada cene kvadrata zbog smanjenog prometa na tržištu nekretnina?

Tržište nepokretnosti  prolazi kroz jednu fazu usporavanja koja se dogodila kao posledica nepovoljnih dešavanja usled ekonomske nestabilnosti na globalnom nivou.

28
Feb
U centru Beograda gradi se promenada ispod koje će ići tunel za metro

Grad postao vlasnik zemljišta između Slavije i parka Manjež. Vlada Srbije donela je rešenje kojim se utvrđuje se javni interes za eksproprijaciju, odnosno administrativni prenos nepokretnosti, u cilju izgradnje površine javne namene – pešačkog koridora/ promenade ispod koje je planirana podzemna trasa metro linije 2, a za korisnika eksproprijacije odredila je Grad Beograd.

23
Feb
Najskuplja garaža prodata na Starom gradu za 63.000 evra, a lokal na Paliluli platili čak 7.820.000 evra

Najskuplje garažno mesto u četvrtom kvartalu 2023. plaćeno je 63.000 evra na beogradskoj opštini Stari grad, a najviša cena za poslovni prostor plaćena je 7.820.000 evra na opštini Palilula u Beogradu, objavio je danas Republički geodetski zavod.

22
Feb
BW Bella – slatka strana života između dva parka u Beogradu na vodi

Ako svoj savršeni dom zamišljate kao mesto koje je u centru gradskih dešavanja, a ujedno je oaza mira okružena zelenilom i prirodom, ne dozvolite da vas ubede kako tražite nemoguće.