Nekretnine.rs - broj 1 oglasnik za nekretnine u Srbiji

Nekretnine.rs je vodeći portal za oglašavanje nekretnina kako u Srbiji tako i u regionu, a osnovan je 2009. godine. Kao specijalizovan real estate oglasnik portal zauzima vodeću poziciju po prepoznatljivosti i posećenosti u Srbiji. Portal Nekretnine.rs kao aktivni učesnik na tržištu nekretnina svojim radom doprinosi razvoju i očuvanju tržišta nepokretnosti. Svojim korisnicima pruža informacije o aktuelnoj ponudi nekretnina, novim trendovima na tržištu, kao i savetodavne tekstove o prodaji i iznajmljivanju nekretnina.

Sa preko 55.000 oglasa u ponudi, portal je sigurno mesto gde na najbrži i najlakši način možete pronaći željenu nekretninu. Na sajtu se mogu pronaći svi tipovi nepokretnosti (stanovi, kuće, zemljišta, poslovni prostori, vikendice, garaže) koji su dostupni za prodaju, ili iznajmljivanje. Svoju ponudu na sajtu oglašavaju profesionalni oglašivači (agencije, investitori, banke, druga pravna lica) i fizička lica. Na sajtu se oglašavaju vodeće agencije i investitori iz cele Srbije, oglasi su relevantni, pa je u najkraćem roku moguće pronaći željenu nekretninu kako u zemlji, tako i u regionu.

Tim portala čine profesionalni i posvećeni ljudi koji žele da doprinesu uspešnoj, sigurnoj i brzoj realizaciji kupoprodaje nepokretnosti. Uz pomoć mnogobrojnih promocija, velike vidljivosti, medijskih kampanja, različitih funkcionalnosti - prodaja ili potraga za nekretninom biće u najkraćem vremenskom roku realizovana.


Benefiti portala

Nekretnine.rs su najposećeniji specijalizovani portal za nekretnine u Srbiji u proteklih nekoliko godina prema Gemius istraživanju, što portal čini oglasnikom broj 1 za nekretnine u Srbiji. Sa više od milion korisnika Nekretnine.rs su lider kada su u pitanju specijalizovani real estate oglasnici.

Poverenje brendu ukazuje više od pet stotina kompanija iz zemlje i regiona koji oglašavaju svoju aktuelnu ponudu nepokretnosti. Zbog velike medijske zastupljenosti, profesionalizma, brige o klijentima sa jedne i korisnicima sa druge strane, unapređivanjem i razvojem, Nekretnine.rs su svim učesnicima u prometu nepokretnosti najbolji izbor.


Nagrade

Portal Nekretnine.rs je 2017.godine u okviru prestižnog takmičenja TOP 50 – najbolje online stvari, glasovima publike, uspeo da uđe među 10 najboljih sajtova, zahvaljujući konstantnom radu na kvalitetu, uvođenjem inovacija, kao i saradnjom koja se neguje kako sa partnerima tako i sa stručnom javnošću.

U proteklih nekoliko godina, tržište nekretnina u Srbiji doživelo je veliku ekspanziju. Osim velike i kvalitetne ponude nepokretnosti, Nekretnine.rs ulažu velike napore da edukuju sve učesnike u prometu nepokretnosti (prodavce i kupce). U cilju edukacije na portalu je pokrenut Nekretnine.rs Magazin koji svakodnevno pruža servisne informacije, edukuje o svim aktuelnim temamama, predstavlja novitete na tržištu i pruža savete za opremanje nekretnina.

U cilju dodatne edukacije Nekretnine.rs su 2022. godine počele sa organizacijom stručnih panela, na kome eksperti u izgradnji i učesnici u prometu nepokretnosti kroz diskusiju sa moderatorom, daju savete iz svojih bogatih iskustava na različite aktuelne teme.

Ključna lica (sadašnja i bivša)

Jelena Dukić

Jelena Dukić

Head of Classifieds

Jelena Davidović

Jelena Davidović

Head of Sales

Jasminka Tanović

Jasminka Tanović

Sales Advisor

Radomir Kuč

Radomir Kuč

Customer Support

Nikola Đilas

Nikola Đilas

Sales and Technical Support

Branislav Ćuk

Branislav Ćuk

Lead Software Engineer for Development of Classifieds products

Anita Pešić

Anita Pešić

Ivan Krstić

Ivan Krstić