');

Arhitektura

 Novo lice Srbije do kraja 2024. godine
13
Oct
Novo lice Srbije do kraja 2024. godine
U Srbiji se trenutno gradi veliki broj autoputeva i koridora, a evo zbog čega je to dobro za tržište nekretnina.
11
Oct
5 najvećih budućih svetskih projekata u oblasti građevinarstva

Industrija građevinarstva, bitan je faktor u ekonomiji svake zemlje, te sa svakom kapitalnom investicijom, država može da se nada i dugoročnom profitu. Međutim, neki projekti su toliko veliki i složeni, da po završetku postaju slavni i na globalnom nivou, kao čuda arhitekture i podvig čoveka.

20
May
Ideje za dvorište kao iz bajke

Dvorište je često odraz stanja vašeg duha. Ono je prvo što vidite nakon što izađete iz kuće i pođete na posao, i vaše dvorište vas prvo dočeka kada se vraćate svojoj oazi mira. Ono je ujedno i prvo na šta naiđu vaši dragi gosti i zaslužno je za prvi utisak o vama, a poznato je da postoji samo jedna šansa za prvi utisak! Evo nekih interesantnih ideja da vi ostavite utisak da je vaše dvorište kao iz bajke, vaša bajka u kojoj uživate.

19
May
Nexe crijep poklanja gratis osiguranje kuće

Dilj iz Vinkovaca,  članica Nexe grupe, sljedeće godine s ponosom slavi obljetnicu 100 godina tradicije proizvodnje vrhunskog prirodnog crijepa.

14
May
VAŽNOST ZELENE GRADNJE: Dizajn izgrađene okoline utiče na živote svih nas

Zelena gradnja nudi priliku da bude deo rešenja za globalne izazove, da istražuje nove tehnologije i nauči veštine koje će ostati relevantne duže vreme.

26
Apr
Eko-kuća štedi struju, štiti okolinu

Koliko god termini poput zelena gradnja ili niskoenergetska kuća bili neprijemčivi za uvo prosečnog domaćina u Srbiji, toliko će postati prihvatljivi za džep kada stignu računi za struju ili grejanje.

12
Apr
Skyline Belgrade zvanično je najluksuzniji projekat na tržištu nekretnina u 2020. godini

Još jedno prestižno priznanje za AFI Europe Serbia. Stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade, koji gradi kompanija AFI Europe Serbia, dobitnik je prestižnog priznanja za najluksuzniji projekat na tržištu nekretnina u 2020. godini, dodeljenom na online manifestaciji CIJ Awards Serbia 2020.

08
Apr
VMC - Luksuzni kompleks na Zlatiboru sjajna prilika za investiciju

Kompanija VMC privodi kraju izgradnju luksuznog apartmanskog kompleksa u centru Zlatibora. Lokacija apartmana je na samo par stotina metara od glavnog gradskog trga, jezera, Avantura parka i novoizgrađene stanice gondole, kao i u blizini najvećih marketa.

25
Aug
Kako pravilno ugraditi sistem za hidroizolaciju i polaganje keramike u kupatilu

Kupatilo, kuhinja, podrum, terasa ili krov među najosetljivijim su delovima životnog prostora zbog česte pojave vlage, plesni i buđi, što narušava estetski izgled prostorija i negativno utiče na zdravlje ljudi koji u njima borave.

26
Mar
Projekat M3 iz Beograda je ušao u finale za najlepšu fasadu u Evropi

Glasajmo da pobedi projekat IZ SRBIJE! M3 Office Space zgrada iz Beograda, našla se u samom vrhu takmičenja za najlepšu fasadu Evrope koje se održava u Valensiji, u Španiji…

30
Aug
OTVARANJE TRGA REPUBLIKE, radovi u foto-finišu!

Još manje od 48 SATI DO OTVARANJA TRGA REPUBLIKE, radovi u foto-finišu, pogledajte kako sada IZGLEDA

14
Aug
ISTORIJA DUGA 60 GODINA: Fontana na Trgu Nikole Pašića menja svoj izgled!

Posle rekonstrukcije Trga republike, najavljeno je sređivanje Trga Nikole Pašića, a javnost je zabrinula sudbina jedne od najvećih prestoničkih fontana.