');
25
May
forma ideale
Promo

Saznajte koliko košta opremanje stana od 45 m2, kada kupujete na popustima!

facebook messenger viber
Kada dođe do raskoraka između želja i mogućnosti, prilikom uređivanja stana, ono što nam je najpotrebnije je dobar savet kako da uredimo svoj prostor za život, a da to bude najbliže onoj zamišljenoj slici u smislu dizajna, ali i izuzetno praktično, kako bi se, bez obzira na sve, život u konkretnom prostoru odvijao nesmetano, a troškovi što bolje uklopili u naš budžet.

Pitanje „Koliko košta opremanje stana?“ u današnje vreme izazov je svih onih koji donose važnu odluku o uređivanju novog ili renoviranju stana, pa upravo zbog toga dajemo predlog opremanja 45 m2, nameštajem Forma Ideale po akcijskim cenama, koje su dostupne do kraja akcije IDEALNO MESTO ZA VAŠ NAMEŠTAJ, 03. juna.

Ukoliko planirate uređenje stana od 45 m2 i želite da ga uredite na što moderniji, ali i funkcionalan način, dizajneri enterijera Forma Ideale vam daju predlog kako da to uradite na najbolji način, a uz to i uštedite novac kupujući komade nameštaja po povoljnim, akcijskim, cenama. Kao i kod stanova svih ostalih kvadratura, postoje neophodni zahtevi koje bi trebalo ispoštovati prilikom uređenja stana do 45 m2.

Stan od 45 m2 u većini slučajeva poseduje kupatilo, malo predsoblje, dnevnu sobu u okviru koje su i kuhinja i trpezarija, kao i spavaću sobu. Dodatni prostor koji pripada ovom primeru stana je i mala terasa, a evo i konkretnog primera, pažljivo odabranih artikala, da biste što preciznije znali koliko je novca potrebno za opremanje takvog stana.

Za stan ovakve osnove, pre svega je potrebno 36,57 m2 laminata, što je dovoljno da pokrije površinu podova bez kupatila i terase, koji su pokriveni pločicama, a predlog naših dizajnera je laminat AF URBAN 4V 8/32V, atraktivnog dekora, čija je aktuelna akcijska cena po paketu 1.897 dinara, odnosno 36.043 dinara za celu navedenu pokrivnu površinu, što bi bilo 19 paketa laminata. Za dopunski program za ugradnju laminata (podloga za laminat, lajsne, konektori, završeci i uglovi) potrebno je izdvojiti približno 10.700 dinara.

Predsoblje je dobro iskoristiti za odlaganje obuće i odeće koju svakodnevno koristite za izlaske, pa je predlog da se u ovom prostoru nađe adekvatan cipelar ili adekvatno predsoblje, poput predsoblja TERNI, čija je aktuelna cena 8.990 dinara.

Kao i kod stanova manjih dimenzija, najbolje je kuhinju postaviti uz jedan zid, a predlog ovog puta je kuhinja ODESSA 160, čija cena za vreme aktuelne akcije iznosi 24.990 dinara.

Trpezarijski sto manjih dimenzija, sa četiri stolice, može povezati kuhinjski deo sa delom koji je namenjen dnevnom boravku, a predlog dizajnera enterijera  Forma Ideale je trpezarijski sto M359, po aktuelnoj ceni od 9.990 dinara, kao i atraktivne trpezarijske stolice HTC-118, po akcijskoj ceni 3.990 dinara, što bi za preporučene četiri stolice ukupno iznosilo 15.960 dinara.

Kako bi dnevni boravak bio komforan i funkcionalan, važno je pri izboru osnovnog nameštaja ne preterivati. Osnovni elementi nameštaja koji su potrebni su: ugaona garnitura, poput ugaone garniture GALINA po aktuelnoj ceni od 37.990 dinara, klub sto UNION 90x50 dostupan za 4.990 dinara, kao i regal BERNO, čija akcijska cena do 3. juna iznosi samo 12.990 dinara, a koji je odličan izbor zahvaljujući rasporedu upotrebnog prostora koji će odgovoriti na vaše potrebe.

Tepih i zavese su stvar ličnog izbora, ali zbog topline koja je potrebna svakom domu, naši dizajneri enterijera predlažu da odaberete tepih manjih dimenzija. Opciono možete odabrati i zavese, obične ili trakaste, koje će vam omogućavati da na lak način podešavate stepen osvetljenja u vašem životnom prostoru.

Prostor spavaće sobe je važno opremiti neophodnim komadima nameštaja, kao što su francuski ležaj FLORA dostupan po ceni od 33.990 dinaranoćni ormarić UNI NO2F koji iznosi 5.290 po komadu, kao i ormar ili garderober, a ovoga puta predlažemo ormar VARADERO 3K1O po aktuelnoj ceni od 17.990 dinara.

Ukoliko želite da opremite i terasu, naš predlog je baštenski sto RAVELLOpo ceni od 3.990 dinara, uz dve adekvatne baštenske stolice MEDIA po ukupnoj ceni od 5.980 dinara (2.990 dinara po komadu), koji će se taman uklopiti u dimenzije manje terase.

Promo forma ideale