');
31
Mar
Zeptera
Zeptera

3 razloga da investirate u ZepTerru još danas! - Odmah useljiv novobeogradski kompleks

facebook messenger viber
U obilnoj ponudi stanova u Beogradu, samo nekretnina u stambeno-poslovnom kompleksu ZepTerra je pravi izbor.

Više je razloga za nedvosmisleni odabir ZepTerre, a osnovni se krije u činjenici da je reč o odmah useljivom kompleksu. Ne morate da zamišljate svoj stan kako će izgledati do kraja gradnje, već možete odmah da izaberete jedan od dostupnih trosobnih ili četvorosobnih stanova, veličine od 67 do 125 metara kvadratnih. Pored luksuznih i moderno uređenih stanova, drugi razlog da izaberete ZepTerra projekat je ekskluzivna novobeogradska adresa. Nedaleko je od najvećeg biznis parka Airport City, najboljih vrtića, škola, fakulteta, sportskih i medicinskih ustanova, ali i šoping centara i šetačke zone pored reke. Treći, a možda i najdominantniji razlog jeste što je to jedan od najboljih načina da investirate novac, budući da svoj novi stan u najtraženijem gradskom kvartu možete dugoročno da iznajmite za unosnu mesečnu rentu samo nekoliko sati posle kupovine.

Sigurno će vam se dopasti i niz izuzetnih prednosti svakog stana u ovom kompleksu, jer u odnosu na sve ostale rezidencijalne objekte u srpskoj prestonici, ZepTerru odlikuje savremeni eksterijer i ventilisane fasade, premium stanovi vrhunskog dizajna sa dvoslojnim hrastovim parketom, žaluzinama na električni pogon i smart home sistemom prilagođenim individualnim potrebama svojih rezidenata. Jedini je stambeni kompleks sa panoramskim prozorima, zbog čega će svi stanari uživati u prostorijama sa obiljem prirodne svetlosti. Atraktivna je i visina plafona od 2,85 metara koja stvara utisak da živite u saloncu modernog doba. A jednako udobno zvuči podatak da u svakom trenutku možete da se opustite u privatnom unutrašnjem parku, kao što je beskrajno olakšavajuća okolnost i to što svoj automobil po dolasku u ZepTerru možete da smestite u dvoetažnu podzemnu garažu i više ne brinete.

Investitor ovog ekskluzivnog kompleksa, svetski poznata kineska kompanija, Yihai Properties Group, stoji iza ovakvih i većih investicija u Kini, Dubaiju i Njujorku. U svoj portfolio je upisala osam miliona izgrađenih kvadratnih metara, zbog čega je njeno ime sinonim za siguran izbor nekretnina. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBS International, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji, deo Cushman & Wakefield grupe.

Investirajte mudro ovog proleća, vodite se samo najboljim razlozima pri kupovini nekretnine i izaberite ZepTerru još danas. A posle... živite i uživajte!