');
06
Feb
zlatiborski car
Promo

Osetite delić raja na zlatiborskom Dedinju u prvom lux kondo hotelu "Zlatiborski Car"

facebook messenger viber
U srcu najposećenije srpske planine, u blizini centra i jezera, a odvojen od vreve i buke, uskoro niče "Zlatiborski Car", prvi lux kondo hotel na Zlatiboru.

U delu bogatom borovima i brezama, poznatom kao zlatiborsko Dedinje, iznad crkve, budući vlasnici moći će da uživaju u apartmanima opremljenim vrhunskom opremom najpoznatijih svetskih proizvođača, luksuznom spa centru sa zatvorenim bazenom, restoranu na vrhu sa najlepšim pogledom na Zlatibor. Neometan pogled na okolne pejzaže zagarantovan je i iz svakog apartmana jer ne postoji mogućnost građenja objekata u neposrednoj blizini.

Ove godine se skraćuje vreme putovanja od Beograda do Zlatibora na 120 minuta, a urađen je projekat kraka autoputa koji prolazi ispod Zlatibora, pa će se uskoro stizati za svega 90 minuta od centra Novog Beograda. Očekivani povraćaj investicije je 8,5 godina kod uobičajenih, do svega 5-6 godina kad su najbolje turističke sezone.

Pitali smo direktora projekta gospodina Popovića odakle ideja za jedan ovakav hotel i koncept. Kako nam je otkrio, dugo su tragali za ovom parcelom koja je dovoljno velika za sve što su želeli da postignu, a ima neometan pogled u budućnosti zbog javne površine ispred.

Promo zlatiborski car

- Sve drugo je plod našeg dugogodišnjeg iskustva i desetina hotelskih projekata koje smo radili po svetu. Na našem tržištu se već neko vreme oseća nedostatak tzv. kondo hotela visoke klase. Koncept se pre svega bazira na hotelskom (sadržaji kao što su restoran, spa&wellness sa bazenom, lounge, recepcija itd) i rezidencijalnom (studija i apartmani) delu objekta, na estetici ekoloških i savremenih materijala, kao i sofisticiranih savremenih instalacionih rešenja. Ostvarili smo i tzv. "co-working" pristup koji sve više traže današnji korisnici gde možete u isto vreme da radite i odmarate se. Posebno dizajniran i veliki spa i wellness deo sa bazenom za plivanje čine korisnika konstantno svežim i željnim novih doživljaja – kaže Popović.

Jedan od ciljeva koji je takođe postignut ovim projektom je uklapanje arhitekture bez remećenja prirodnog balansa i okolnog ambijenta.

- Atraktivan umetnički oblikovan eksterijer i ne manje privlačan enterijer, sa akcentom na toplini i udobnosti, nalik na alpske Chalete, formula je koja će objekat dugoročno činiti traženim mestom za boravak. Ništa manje pažnje nismo obratili na želje budućeg kupca, u pogledu veličine i funkcionalnosti prostora kako bismo omogućili dobijanje standarda sa 4 ili 5 zvezdica. Objekti ovakvog stila i nivoa su za svakog kupca sigurno ulaganje, jer čak i u kriznim vremenima ostaju visoko pozicionirani u pretragama, samim tim dobijajući i na vrednosti, koji brzo isplaćuju sami sebe kroz veće cene izdavanja i postaju markantni orijentiri elegancije i prefinjenosti – zaključuje Popović

U ponudi je i carski apartman

Rezidencijalni deo kompleksa se sastoji od studio apartmana veličine 18-23 m2 i nešto većih 31-35 m2, dvosobnih 36-39 m2 i 45-53 m2, kao i duplex penthausa 75-122 m2. Za prave sladokusce tu je carski apartman od 184m2. Svaki apartman poseduje terasu i neometani pogled, kupatilo sa tušem ili mini đakuzijem za dvoje, parking mesto u podzemnoj garaži. Zahvaljujući savremenoj gradnji i inovativnim rešenjima, kupac dobija luksuz uz uštedu troškova.

U izgradnji se koriste najbolji materijali i sistemi, počev od prirodnog masivnog kamena sa izraženim detaljima i ukrasima, ventilisane fasade u stilu planinske arhitekture savremeno-alpskog tipa i sa vrhunskim izborom završnih materijala, alu-drvo prozora, izolacije kamenom vunom od 15 cm što obezbeđuje minimalne troškove grejanja i hlađenja, zvučne i termo izolacije između apartmana, ventilacije unutrašnjih prostora.

Do glavnog ulaza sa masivnim portalom i stilskim elementima nadstrešnice, moguće je prići automobilom ili mini busom. Raskošni hodnik vodi do zajedničke recepcije, a tri brza lifta, od kojih je jedan panoramski, odvešće vas u vaše parče raja.

Apartmani će biti opremljeni shodno standardu hotela sa 4 ili 5 zvezdica. Poseduju sigurnosna ulazna vrata (protivpožarna i protivprovalna), hrastov parket većih dimenzija renomiranog proizvođača prve klase, moderno osvetljenje, drvene ili kamene obloge zidova. U penthausima sе nalazi kamin od mermera.

Promo zlatiborski car

Spa i welness centar za zatvorenim bazenom

Hotel poseduje multifunkcionalnu konferencijsku salu sa 120 mesta, manje sale za sastanke, kao i restoran na vrhu sa više od 125 mesta, terasom i vidikovcem sa kog se pruža najlepši pogled na ceo Zlatibor. Beg od užurbane svakodnevice gosti mogu pronaći u luksuznom spa i welness centru koji se prostire na 700m2. U okviru ove oaze za opuštanje nalazi se ambijentalni zatvoreni bazen za plivanje površine 120m2 sa prirodnim osvetljenjem krovnog tipa i veštačkom plažom. Spa centar upotpunjuju đakuzi, 5 sauna, parno kupatilo, slana soba, tople klupe, tople kade, relaks sobe, a korisnicima je na raspolaganju masaža i teretana. Najmlađi mogu uživati u posebnom dečjem bazenu.

Mini solarna elektrana na krovu

Uprkos tome što je reč o luksuznom objektu, budući kupci ne moraju da brinu o visokim računima jer su troškovi održavanja niski zahvaljujući inovativnim rešenjima. Radi maksimalne uštede, objekat se greje kombinacijom centralno postavljenog sistema toplotnih pumpi i gasnih kotlova, a na krovu je predviđena mini solarna elektrana. Korisnici će imati besplatnu toplu sanitarnu vodu, a po potrebi i sopstvenu vodu za piće sa dubine preko 100m zahvaljujući arterskom bunaru. Predviđena je i daljinska kontrola svih operativnih sistema.

Promo zlatiborski car

 

Svež planinski vazduh u svim sobama

Poznato je da Zlatibor ima najmanji procenat polenskih alergena u vazduhu u celoj Srbiji i regionu i da boravak od samo tri nedelje kompletno regeneriše organizam i krvni sistem podižući imunitet. "Zlatiborski Car" sa svim raspoloživim sadržajima pruža budućim korisnicima jedinstveni doživljaj planine. Svi sadržaji uključujući bazenski, spa i velnes deo sa saunama, sobe za masaže, teretana, kao i loundž bar sa kaminom, recepcija, restoran, konferens sala i sve komunikacije imaće stalni priliv svežeg planinskog vazduha, kao i svi apartmani što je retkost i kod najpoznatijih svetskih hotela. Time se stvara jedinstveni osećaj planinske svežine unutar samog objekta koji povoljno utiče na raspoloženje gostiju, smanjenje umora, buđenje energije i želje za akcijom.

Brzi povrat investicije

Ulaganje u ovakav prelepi kompleks, okružen borovima i brezama, sigurna je investicija u budućnost. Izgradnja još jednog kraka autoputa dodatno će približiti Beograd i Zlatibor, a naredne godine se završava započeta izgradnja 20 zatvorenih i otvorenih terena za pripremu sportista. Ribničko jezero dobiće uređenu plažu, a kod međustanice gondole planirani su golf tereni čime ovaj turistički centar prerasta u pravo mondensko mesto i ima sve predispozicije za privlačenje svetskih džet-set klijenata. Najnoviji projekat opštine Čajetina i manastira Hilandar predviđa da se na 70 hektara grade naučno-obrazovni kampovi koji će prerasti u obrazovnu ustanovu po ugledu na slične u svetu. Kad se na sve ovo doda i mali aerodrom za biznis-džet avijaciju koji se nasipa, jasno je kakva popularnost Zlatibor čeka već za koju godinu.

Zbog svega toga očekuje se dalji porast cena u segmentu premijum nekretnina i povećanje broja gostiju i stalno nastanjenih ljudi na Zlatiboru, što čini investiciju u kupovinu apartmana u jedinstvenom objektu kao što je "Zlatiborski Car" više nego isplativom.

Detaljnije informacije na +381 63 300 355 (Mobil/Viber/WhatsApp) i zlatiborskicar.rs