');
03
Feb
Zepterme
Promo

Najbolja životna investicija

facebook messenger viber
Kupovina nekretnine u ekskluzivnom kompleksu Zepterme u Vrnjačkoj Banji odgovor je na sve Vaše nedoumice, ako želite mesto na kome ćete moći da provodite nezaboravne trenutke u krugu najmilijih, ali i ostvarite brz povrat novca.

Biće to Vaša oaza mira smeštena nedaleko od planine Goč, na samoj Promenadi jednog od najpoznatijih banjskih odmarališta u Srbiji. U pitanju su potpuno opremljeni apartmani kakvi predstavljaju nov koncept na našem tržištu, jer je u njihovu cenu uključeno sve – od nameštaja i rasvete do bele tehnike i elektronike renomiranih brendova. Kad god poželite, moći ćete da se prepustite čarima ove atraktivne turističke destinacije, a ako ste zbog obaveza sprečeni, svoju stambenu jedinicu moći ćete da izdate.

Imaćete svoj kutak za beg od stresne svakodnevice, gde ćete moći da se opustite i odmorite od užurbanog života u gradu. Boravak u Zepterme apartmanima predstavljaće pravi užitak za Vas i Vašu porodicu. Pored toga, ukoliko se odlučite za rentiranje, ova nekretnina može postati i stabilan izvor dodatnih prihoda. S obzirom na to da su jednosobni apartmani već prodati, izbor možete napraviti među dvosobnim i trosobnim, od 43 do 183 metra kvadratna, koje odlikuju savremeni materijali i sofisticirana enterijerska rešenja.

Promo Zepterme

Zepterme kompleks odiše komforom i vrhunskim kvalitetom gradnje i ima dvadesetčetvoročasovnu recepciju, obezbeđenje i heliport na krovu. Za ljubitelje šopinga u prizemlju je smešten tržni centar, a nakon kupovine moći ćete da popijete kafu u nekom od renomiranih kafea ili degustirate specijalitete iz bogate ponude restorana. Svima koji redovno treniraju, teretana je dostupna 24/7, dok rezidenti po simboličnim cenama mogu da koriste spa centar sa saunom, slanom sobom i džakuzijem.

Zepterme apartman biće Vaše utočište u kome ćete osetiti šta znače život u balansu i potpuni komfor, ali i Vaša investicija za sigurnu budućnost. Uložite pametno i uživajte zauvek!