');
17
Nov
forma ideale
Promo

Osvežite enterijer novim policama

facebook messenger viber
Promene u enterijeru su uvek dobrodošle, a to mogu biti i manji komadi nameštaja koji će na najbolji način osvežiti enterijer.

Veoma praktičan izbor su police, koje su funkcionalne i poslužiće za odlaganje svih vaših omiljenih sitnica i dekoracije. Ne postoje stroga pravila prilikom odabira idealne police, trudite se samo da je uklopite sa ostatkom nameštaja i slobodno ispoljite svu svoju kreativnost.

Postoje razne konstrukcije i kombinacije materijala od kojih možete birati police, od zasebnih klasičnih polica, otvorenih samostojećih polica koje nekada mogu čak poslužiti i kao pregradni zid, ali i zidnih, koje se mogu idealno uklopiti uz omiljenu komodu. Promenom visine, veličine, oblika, boje i tekstura, bilo da je reč o nameštaju i dekoraciji, stvoriće se uravnotežen izgled ambijenta.

Ukoliko poželite da u domu kreirate svoj mali kutak za čitanje, sjajno rešenje su otvorene police TOMAR u dekoru artisan hrasta - TOMAR 3, sa tri, i TOMAR 5, sa pet otvorenih pregrada. Lako se ukapaju u većinu enterijera baš iz razloga što su dostupne u više dimenzija i dezena, tako da su veoma praktične, i na raspolaganju je dosta otvorenog prostora za omiljene knjige ili dekoraciju.

Odličan dodatak ambijentu bila bi udobna fotelja JOY, idealna za uživanje u omiljenim knjigama, a kutak bi efektno upotpunila podna lampa SANDRA, modernog i minimalističkog dizajna.

Promo forma ideale

Kada je reč o otvorenim samostojećim policama od kombinacije različitih materijala, u većini slučajeva se lako i savršeno uklapaju u enterijer, a imaju i mogućnost da budu dekorativne u ulozi pregradnog zida. Polica tog tipa je upravo polica SEAFORD koja jednostavnu estetiku, a ipak se dovoljno ističe zahvaljujući kombinaciji dekora drveta i metalne konstrukcije, što joj daje veoma efektan izgled i čini je pogodnom za pozicioniranje u prostoru tako da bude u drugom planu. Možete je dodatno dekorisati vazama, knjigama ili sa par ramova, čime ćete još više naglasiti interesantni niz otvorenih pregrada.

Promo forma ideale

Ukoliko je iskoristite kao deo dnevnog boravka, možete uz nju idealno uklopiti par metalnih klub stočića, poput klub stola SEAFORD 77415 i klub sto CROSS, koji mogu biti centralni deo boravka ili pomoćni stočići pored ležaja ili fotelje. Idealan komad tapaciranog nameštaja koji bi se uklopio uz ovaj ambijent je ugaona garnitura MANILA u zlatno žutoj nijansi, a koja je ujedno savršen izbor za savremeno uređenje doma.

Za uklapanje polica sa dodatnim komadom nameštaja, recimo komodom ili radnim stolom, najbolja opcija je kombinacija više manjih zidnih polica. Uz opciju izbora različitih dezena i dimenzija, dobija se praktično i dekorativno rešenje na zidu jednog kutka.  Zidna polica LUCIA, sa svojim zanimljivim asimetričnim rasporedom, može biti savršeno rešenje za pomenutu ideju u uređenju enterijera. Dostupna je u više dezena drvo dekora, ali i beloj, pa se može idealno uklopiti uz još koju manju policu ili komodu, a izbor može da bude zidna polica YAS-5930-BI.

Promo forma ideale

Kao sjajan dodatak uz police dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu komodu DUERO  u opak belom dekoru, sa kojom će činiti sjajnu kombinaciju u prostoru, a foteljom G01 obezbedićete i potrebnu udobnost i uživanje.

Za koji god tip police i kombinovanja u ambijentu da se odlučite, sasvim sigurno će doprineti osveženju enterijera, a istovremeno biti i praktično rešenje za dekoraciju i sve sitnice koje su vam važne. Trudite se da ih kombinujete sa drugim elementima na najbolji način i kreirajte prijatan ambijent u kome ćete potpuno uživati.