');
04
Oct
Balkan GS
Promo

Balkan Square Zlatibor – ovde počinje nova era hedonizma

facebook messenger viber

Novi biser Zlatibora

Luksuzni stambeno-poslovni kompleks Balkan Square gradi se u samom srcu Zlatibora, na mestu glavne autobuske stanice. Odiše besprekornim komforom i prefinjenim stilom, koji budućim stanarima pružaju osećaj savršenog balansa između prirode i moderne arhitekture. Svojim eksterijerom kompleks će doprineti raskošnijem izgledu centra, a ekskluzivni sadržaj pružiće jedinstveni doživljaj boravka na planini.

Ponuda stanova

Balkan Square čine četiri lamele koje se grade fazno, a sastoji se od 637 stambenih jedinica i višenamenskih komercijalnih objekata. Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, jednosobni i dvosobni stanovi uz mogućnost pravljenja većih stambenih jedinica.

Sve stanove karakterišu visoki kvalitet završnih radova i izvrsna funkcionalnost. Takođe, u stanovima je odrađena tehnička priprema za postavku sistema za pametnu kuću, pomoću kojeg rezidenti mogu da regulišu osvetljenje, bezbednost, energetsku efikasnost i ostale aspekte automatizacije doma.

Promo Balkan Square

Sadržaj kompleksa

Želeći da svojim rezidentima pružimo najbolje uslove za odmor i uživanje, na poslednjem spratu kompleksa nalazi se specijalno dizajnirana WELLNESS&SPA zona. Prostrani bazen sa pratećim barom zauzimaće centralnu poziciju. Slana soba, sauna i parno kupatilo,  samo su deo wellness programa koji će biti dostupan. Za one koji redovno vežbaju tu je kompletno opremljena teretana sa pogledom na bazen.

Promo Balkan Square

Kompleks Balkan Square imaće sopstveni tržni centar sa radnjama poznatih brendova, restoranima, barovima i objektima uslužne delatnosti. U okviru kompleksa nalaziće se zeleni park sa fontanom, koji će tokom zimskog perioda biti pretvoren u klizalište.

Boravak u ovom kompleksu koncipiran je s akcentom na očuvanju privatnosti i bezbednosti njenih stanara – od dvadesetčetvoročasovnog video nadzora, preko recepcije i profesionalnog održavanja, do garaže s kartičnim pristupom. Takođe, Balkan Square će pružati uslugu prijema, odjave i izdavanja stambenih jedinica ukoliko se vlasnici odluče da izdaju svoju nekretninu.

Za više informacija o uslovima kupovine i dostupnim apartmanima kontaktirajte +381 63 680 680; +381 63 344 700 ili putem mejla na prodaja@balkangschance.com.