');
29
Sep
forma ideale
Promo

Otkrijte idealno rešenje za TV kutak

facebook messenger viber
Centralni deo skoro svakog dnevnog boravka najčešće zauzima televizor.

Stoga je poželjno da se TV kutak uredi tako da bude praktičan, ali i estetski privlačan. Televizori su uglavnom na svom postolju ili zidnom nosaču, a postoji i ogroman izbor TV polica, prilagođenih današnjim savremenim modelima.

Uvek su dobra ideja minimalističke TV police sa jednostavnim dizajnom, koje se uklapaju u skoro svaki ambijent, a što je životni prostor manji, bolje rešenje je nameštaj koji je praktičan, a zauzima i što manje prostora.

Jedan od praktičnih modela jeste TV polica COIMBRA 160, u kombinaciji dekora artisan hrasta i crnog drvo dekora, a uklapa se u sve enterijere opremljene po najmodernijim enterijerskim standardima. Poseduje zatvoren i otvoren segment sa pregradama, kao i jednu praktičnu fioku, dok je dodatni benefit mogućnost ugradnje rasvete u vidu dve spot svetiljke.

U ove nijanse ambijenta možete uneti kontrast foteljom ZURICH u žutom štofu, koja će biti sjajno mesto za sedenje, a kao dodatnu dekoraciju i još jedan praktičan detalj možete iskoristiti pleteni tabure. Ukoliko poželite još neki komad nameštaja koji može poslužiti za dodatnu dekoraciju i odlaganje sitnica, možete se odlučiti za zidnu policu VKS-80053 metalne konstrukcije i kružnog oblika, ili zidnu policu VKS-80054 u obliku šestougla. Pored toga što su veoma praktične, odlično su estetsko rešenje.

Promo forma ideale

Neutralne boje poput bež, sive, braon i bele nikada ne izlaze iz mode, što odgovara svim ljubiteljima svedenih komada nameštaja. Sjajno je što sa ovakvim komadima nameštaja može da se kombinuje bilo koja dekoracija, koja bi samo upotpunila ceo ambijent i naglasila sam dizajn TV police.

Bilo da je u pitanju industrijski stil ili kutak koji bi upotpunili komadom nameštaja u dekoru drveta, moderno, prefinjeno i jednostavno rešenje pretstavlja TV polica UMBRIA TV 140. Poseduje otvorene i zatvorene segmente, a u kompletu sa zidnom policom UMBRIA ZP čini savršenu kombinaciju neutralnih tonova i crnih detalja. Odličan dodatak ambijentu je i klub sto VKCT-50236 koji je idealno mesto za neki napitak ili posluženje, dok uživate u gledanju televizije ili nekom filmu.

Promo forma ideale

Ukoliko je TV kutak izdvojen i ima dovoljno prostora za veći komad nameštaja, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju regal kao opciju. Regal GLEN, u kombinaciji sivog hrasta i opak belog dezena, prati usaglašenost forme i funkcije, kao i upečatljiv dizajn namenjen modernom osveženju dnevnog boravka. Sadrži zatvoreni deo, centralno pozicioniranu TV policu i otvorene segmente koji formiraju celinu za čuvanje svih sitnica. Dok drvo daje elegantan osećaj, bela daje prozračnost koja dodatno otvara prostor. S obzirom na to da ambijent ima više prostora, idealno bi se uklopila dva klub stola – klub sto VKCT50224A i klub sto VKCT50238, a podna lampa SANDRA samo bi upotpunila celokupni ambijent.

Za osmišljavanje TV kutka postoji zaista mnogo različitih ideja, sve zavisi šta vam se dopada i kako se uklapa u postojeći enterijer. Potrudite se svakako da skockate vaš idealni TV kutak tako da to bude prijatan ambijent u kome ćete rado provoditi vreme sa porodicom i prijateljima u najrazličitijem izboru TV programa.