16
Sep
Portonovi
Ustpuljene fotografije

NEKRETNINA U KOJU SE VIŠESTRUKO ISPLATI ULOŽITI Priuštite sebi duh primorja tokom čitave godine – saznajte sve prednosti koje pruža ovakva jedna LUKSUZNA OAZA na obali Jadrana

facebook messenger viber
Letnja sezona se polako privodi kraju, a početak jeseni i kišnih dana predstavlja pravo vreme za planiranje produženog vikenda i bega iz gradske gužve.

Zato nije ni čudo što mnogi maštaju o svojoj privatnoj oazi za odmor, u koju bi mogli da se sklone kada god to požele, u bilo kom trenutku godine.

Pametno ulaganje

Na tržištu nekretnina u poslednje vreme sve više su na ceni one nekretnine koje se nalaze na takozvanim “letnjim destinacijama”. I to je pre svega iz razloga što su to mesta na kojima je tokom čitave godine toplije nego u našim krajevima, a poznato je da blizina mora ima blagotvoran uticaj na organizam čak i u zimskom periodu.

Ustpuljene fotografije Uživanje u Portonovi

Naravno, ne treba zanemariti ni to da je kupovina nekrentine na moru uvek dobra investicija i zalog za budućnost, a pogotovo sada, u vremenima straha od inflacije i finansijske krize.

U vreme kada se ceo svet suočava sa nepovoljnim ekonomskim uslovima, mnogi brokeri naglašavaju kako je trenutno isplativo investirati u sredstva koja će zadržati svoju cenu, a kupovina nekretnine samo je jedan od načina da sačuvamo ili čak uvećamo vrednost novca kojim momentalno raspolažemo.

Ustpuljene fotografije Portonovi iz ptičije perspektive

Odmor po svačijem ukusu

Kada razmišljamo o kupovini stambenih nekretnina, fokus često stavljamo na samu lokaciju i infrastukturu. Ipak, iako su važni, za potencijalne kupce ovi uslovi više nisu presudan faktor. Veliki akcenat prilikom investiranja u nekretnine u današnje vreme sve više se stavlja na kreiranje jedinstvenog životnog stila koji stvara osećaj zajednice.

Upravo jedno takvo mesto, koje se od drugih izdvaja po svom bogatom programu i sadržaju, prostoru za druženje i opuštanje, očaravajućem ambijentu i mediteranskom načinu života jeste Portonovi - luksuzno naselje u središtu predivne prirode Bokokotorskog zaliva.

Ustpuljene fotografije Residence villa

Smešten na manje od sat vremena vožnje od internacionalnih aerodroma u Tivtu i Dubrovniku, ovaj prestižni kompleks prostire se na skoro dva kilometra obalnog područja i već sada je naširoko prepoznat kao idealna destinacija za produžene vikende, ali i za život na obali Jadrana, zbog čega važi i za odličnu priliku kupovine ili iznajmljivanja nekretnina.

Privatni heliodrom, mogućnost pristanka u modernu marinu i privatni garažni prostor samo su neke od prednosti ovog naselja, koje pružaju dodatni komfor i sigurnost. Pored brojnih parkova i čarobnih vrtova, Portonovi pruža bogatu kulinarsku i barsku scenu, sa pravom lepezom lokalnih i mediteranskih ukusa.

Ustpuljene fotografije Portonovi noću

U okviru naselja, na raspolaganju su i butici i ateljei lokalnih dizajnera, ali i renomiranih svetskih imena, dok su ljubiteljima sporta, rekreativnih aktivnosti i nezi tela dostupne vrhunske teretane, fitnes centri, teniski tereni i bazeni na otvorenom, ali i Chenot Espace Wellness centar sa stručnim osobljem koje će vam pružiti luksuzne spa tretmane.

Među najlepšim zalivima sveta

Smeštena na ulazu u Bokokotorski zaliv koji je pod zaštitom UNESCO-a, Portonovi marina ima savršen položaj, koji omogućava nesmetano istraživanje obale Jadrana i Mediterana čija lepota oduzima dah.

Bokokotorski zaliv, kao najjužniji fjord u Evropi, često se u putopisma opisuje kao jedan od najlepših na svetu i, a specifičan je i po tome što visoke planine, koje se izdižu iznad obale, štite zaliv od otvorenog mora i hladne klime zimi.

Ustpuljene fotografije Portonovi Marina

Luksuzan način života

Svaku od dostupnih nekretnina za kupovinu i iznajmljivanje u Portonovi naselju projektovale su svetski poznate arhitekte, a prirodni materijali i mediteranski stil objekata ih svrstava ih među najpoželjnije domove na celom Jadranu.

Ustpuljene fotografije Sky Villa

U ponudi su sofisticirani Marina apartmani uz samu obalu sa direktnim pristupom marini, Sky vile sa prostranim penthaus apartmanima i privatnim terasama smeštene u samom srcu kompleksa, luksuzni One&Only privatni domovi inspirisani crnogorskim azurnim morem i smaragdnim dolinama i Portonovi rezidencije koje variraju od jednosobnih apartmana do zasebnih vila, odišu vrhunskim stilom, komforom i luksuzom.