08
Jul
Forma Ideale
Promo

Savršena kombinacija za miran san

facebook messenger viber
Neizostavni komad nameštaja u spavaćoj sobi svakako je krevet, a uz njega ide i noćni ormarić, pogodan za razne sitnice koje su poželjne da budu na dohvat ruke – telefon, krema za ruke, labelo, knjiga za čitanje...

Pored odlaganja raznih stvari koje su deo vaše jutarnje ili noćne rutine, možete ga dodatno dekorisati kako bi ulepšao izgled spavaće sobe i probudio u vama osećaj mira.

U nastavku delimo i nekoliko korisnih saveta o odabiru pravog noćnog ormarića, mogućim dizajnerskim modifikacijama, kao i idejama za dekorisanje.

Ukoliko biste želeli da vaš klasični noćni ormarić izgleda uredno i stilizovano, a da u isto vreme možete da odložite sa površine sve potrebne sitnice, odlučite se za model sa jednom ili, još bolje, dve funkcionalne fioke. Noćni ormarić KENT NO u belom i sivom hrast dezenu ima dve praktične fioke, a prostoru donosi dodir otmene klasike i rafiniranog ukusa.

Stil uređenja spavaće sobe igra veliku ulogu u dekoraciji noćnog ormarića, osim u slučaju da razmišljate o njenom potpunom preuređenju. Najbolje je da se dekoracija na noćnom ormariću uklapa uz stil ostatka ambijenta, ali i vaš lični stil. Za klasične ambijente sjajna dekoracija bi bila moderna lampa, zajedno u kombinaciji sa jednostavnom vazom punom pampasa.

Promo Forma Ideale

Šik izgled, umesto noćnih ormarića, postigli biste nekim klub stočićem koji ne mora biti nužno uklopljen sa krevetom, već se može slagati i sa nekim drugim komadom nameštaja u prostoriji.

Uz francuski ležaj možete postaviti klub stola ATRIA, koji će uneti modernu notu u vašu spavaću sobu, a kao prostor za odlaganje knjiga i omiljenih sitnica možete iskoristiti i zidne police, usklađene poput zidne galerije. Idealan izbor za ovakav dizajn na vašem zidu je set zidnih polica TRITTICO, uz dodatak zidnih polica CHANY.

Ovakav moderni stočić sa otvorenom površinom pruža mogućnost dekorisanja. Sjajan detalj za dekoraciju gornje površine može biti malo veštačko cveće u saksiji, jer zelenilo uvek osvežava prostor, a ostaje dovoljno prostora i za sveću koja će doprineti atmosferi kada to poželite.

Promo Forma Ideale

U slučaju da se vaš noćni ormarić pretvorio u mesto gde ste počeli da odlažete raznorazne stvari, poput knjiga, naočara, punjača, sveća, cveća itd., kao praktično rešenje, kako bi sve bilo uredno poređano, možete odabrati neki komad koji je alternativa noćnom ormariću. Dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju malu otvorenu policu MAURO MXXR221, koja poseduje četiri segmenta na dva nivoa i veoma je praktično rešenje za izlaganje mnogih stvari i sitnica.

Ne sumnjamo da ćete odabrati pravi noćni ormarić za vašu spavaću sobu, koji će biti savršeno mesto za odlaganje svih stvari koje su neizostavni deo vaših rituala, a istovremeno i ulepšati ambijent.