');
26
May
forma ideale
Promo

Kreirajte vaš mali kutak za uživanje na terasi

facebook messenger viber
Ima li tokom letnjeg perioda lepših momenata od uživanja na terasi ili u dvorištu, uz ispijanje prve jutarnje kafe ili čitanje omiljene knjige.

Da biste priuštili sebi oazu za odmor i opuštanje nije vam potrebno mnogo prostora, a čak i najmanji otvoreni prostori imaju ogroman potencijal za uređenje. Dodajte malo zelenila, baštenski nameštaj i još neku dekoraciju i kreiraćete ambijent iz snova.

Pri odabiru baštenskog nameštaja, važno je voditi računa da bude udoban, ali i da se uklopi u vaš lični stil, kao i ostatak ambijenta. Možete birati različite boje i materijale, a set koji bi se svojom jednostavnošću uklopio u skoro svaki prostor je set DUO. Ovaj set od masovnog drveta bukovine čine dve stolice povezane zajedničkim stočićem, tako da predstavlja i idealno mesto za odmor udvoje. Stolicama pripadaju i udobni jastuci, dok stočić ima i deo za odlaganje novina ili drugih sitnica koje bi upotpunile vaše uživanje.

Promo forma ideale

Ukoliko ste ipak ljubitelj rustičnog stila, sjajan izbor za vaš kutak je baštenski set SEVILJA, koji čine dve stolice i sto metalne konstrukcije, a dodatno je praktičan zbog mogućnosti sklapanja i lakog odlaganja. Time štedite prostor, tako da je odlično rešenje i za male terase i balkone, ili odvojen kutak u okviru dvorišta. Kutak možete dodatno dekorisati prekrivačem DIAMOND, a sjajni detalji su i sveća u staklenoj posudi sa motivacionim natpisom i činija za posluženje.

Promo forma ideale

Za posebnu udobnost, kako na terasi, tako i unutar doma, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju ljuljaška PILOW. Čine je metalna konstrukcija i pleteni ratan, kao i jastuci, koji omogućuju maksimalnu udobnost, uživanje i relaksaciju. Pored ljuljaške, komad nameštaja koji je uvek dobrodošao, a predstavlja i dekorativni detalj jeste pleteni tabure, koji takođe može biti deo i unutrašnje dekoracije, ali i terase.

Nećete pogrešiti koji god set ili komad nameštaja da odaberete za uređenje vaše terase ili dvorišta, važno je samo da to bude prijatan i samo vaš kutak koji će vam priuštiti nezaboravne momente uživanja.