');
27
May
park vila residence mada
Promo

KUPUJETE STAN U BEOGRADU? Pogledajte šta idealna nekretnina treba da sadrži

facebook messenger viber
U potrazi ste za idealnom nekretninom, koja ima najbolji odnos cene i kvaliteta, odličnu lokaciju, zeleno okruženje i sigurnost stanara na najvišem nivou? Sledeća ponuda sigurno je odličan izbor za Vas.

Pažljivo osluškujući želje i potrebe  tržišta, udruženi su svi faktori  na jednom mestu koji su neophodni za kvalitetan život. U najlepšem delu Voždovca uz Bulevar oslobođenja, nalazi se kompleks Park Vila Residence.

ODLIČNA LOKACIJA

Šta jednu lokaciju čini odličnom za stanovanje?  Vrlo je važno da odabrana lokacija bude saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada. Položaj stambeno-poslovnog kompleksa PARK VILA RESIDENCE predstavlja idelanu logističku tačku budućih stanara i korisnika. Izuzetna saobraćajna povezanost unutrašnjim magistalnim prstenom (UMP) omogućava brzu vezu sa auto-putem E-75 i Mostom na Adi. UMP koji upravo u izgradnji pružiće brzu saobraćajnicu sa četiri trake. Trg Slavija i centar grada udaljeni su samo 5km Bulevarom Oslobođenja. Brojne tramvajske i autobuske linije u nepsorednom okruženju odvešće vas u bilo koji deo Beograda direktnim linijama. Drugi važan faktor jeste zdravo okruženje. PARK VILLA RESIDENCE čistoću vazduha duguje Banjičkoj (Bajfordova) šumi, koja se prostire na preko 40 ha. Za ljubitelje sporta i rekreacije u neposrednoj blizini nalazi se Sportski centar Banjica sa teniskim terenima, zatvorenim i otvorenim bazenima, kao i drugim brojnim sportskim sadržajima. Oko samog objekta van centralnog dvorišta kompleks obiluje zelenim površinama. Upravo u cilju obezbeđenja mira i odmora, koncipiran je precizan Kućni red o čijem pridržavanju će se brinuti i čuvarska služba kompleksa.

Promo park vila residence mada

SINONIM KVALITETA GRADNJE I KOMFORA

Kompleks Park Vila Residence sadrži 330 standardnih tipskih stanova počev od II do VII sprata, različitih struktura, od jednosobnih do četvorosobnih raspoređenih u 4 lamele. Dodatno u kompleksu možete pronaći i jedan od 29 premium stanova na povučenoj penthouse etaži većih kvadratura, struktura od dvosobnih do četvorosobnih stanova sa prostranim i dubokim terasama sa ozelenjenim žardinjerama, velikim kliznim staklenim površinama pružajući optimalnu osvetljenost i pogled. Stanovi su brižljivo projektovani omogućavajući komforan život prilagođen savremenom načinu života sa kvalitetnim materijalama uz poseban osvrt na zaštitu od buke i osvetljenost unutrašnjeg prostora. Prostrano dvorište površine 1700 m2 potpuno je zatvoreno za sve osim za stanare i njihove goste i posetioce sa savremenom kontrolom pristupa.

Kompleks poseduje moderno i bezbedno dečje igralište sa zaštitnom gumom i igračkama namenjenim uzrastima do 4 godine i od 5-12 godina, sa dovoljno klupa za odmor i brižljivo odabranog zelenila. U dve niše iznad rampi za silazak vozila u garažu osmišljen je prostor u vidu dva mala amfiteatra omogućavajući boravak na vazduhu i po kišnom vremenu. Objekat na tri podzemna nivoa raspolaže sa ukupno 514 garažnih mesta, od kojih je 61 parking mesto odvojeno u u funkciji komercijalne garaže koja će omogućiti da gosti kompleksa lako mogu naći slobodno parking mesto uz plaćanje korišćenja parkinga na sat. Kao još jedan adut za odabir ovog projekta su i stanarske ostave kojih ima ukupno 309 i većinom se nalaze u nadzemnom delu objekta u neposrednoj blizini stanova na istom spratu čime se dobija još jedan komfor u optimizaciji korisnog prostora. Za brzu komunikaciju zaduženo je 8 brzih liftova (po 2 lifta po ulazu) čime će stanari od najniže do najviše etaže stići za 20ak sekundi.

Promo park vila residence mada

SIGURNOST STANARA NA NAJVIŠEM NIVOU

Kompleks Park Vila Residence, ima sve sadržaje jednog “malog grada”. Kako je sigurnost stanara na prvom mestu, kompleks poseduje video nadzor, kao i čuvarsku službu 0-24h. Osmišljena je i kontrola pristupa svim delovima objekta, te sve navedeno pruža pravu oazu za porodice i dinamično okruženje za korisnike poslovnih prostora.

Promo park vila residence mada

Prodaja je u toku, završetak radova je 2023. godine, te na vreme izaberite sebi novi životni ili poslovni prostor i na taj način investirajte u svoju budućnost.