12
May
Zlatibor
Promo

Spoj tradicije i urbanog šarma - Zlatibor kakav volite

facebook messenger viber
Godinama unazad Zlatibor važi za omiljenu destinacija kako domaćih tako i stranih turista.

Zbog dugačkih pešačkih staza, fantastične prirode, bogate gastronomske ponude i sadržaja prilagođenih svim generacijama, Zlatibor je izuzetno posećen tokom cele godine. Značajan je broj onih koji se u Zlatibor zaljube na prvi pogled, koji se više puta vraćaju i rado ga biraju kao mesto za odmor i uživanje. Upravo zbog toga, sve je veći broj onih koji se odlučuju za kupovinu nekretnine na ovoj planini.

Kupovina stana kao pametna investicija

Od brojnih ponuda koje su sada aktuelne na tržištu treba izabrati onu koja odgovara svim vašim kriterijumima i gde kvalitet u potpunosti opravdava cenu kvadrata. Upravo sada, na Zlatiboru se gradi jedinstveni stambeno-poslovni kompleks Balkan Square, koji važi za najatraktivniji projekat sezone što zbog originalne arhitekture, savremenog pristupa gradnji, tako i zbog atraktivne lokacije i visoke funkcionalnosti stanova.

Promo Zlatibor

Ovaj ekskluzivni projekat nalazi se u strogom centru Zlatibora, na mestu glavne autobuske stanice, što će u skorijoj budućnosti postati deo pešačke zone. Njegovom izgradnjom, centar Zlatibora će dobiti novi izgled i bogatiji sadržaj.

Balkan Square čine četiri lamele koje se grade fazno, a sastoji se od 593 stambene jedinice i višenamenskih komercijalnih objekata. Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, garsonjere sa ostavom, jednosobni i dvosobni stanovi.

Promo Zlatibor

Ekskluzivni wellness&spa centar na poslednjem spratu zgrade, šoping zona sa poznatim brendovima, niz restorana i barova, raskošne zelene površine i program za decu, samo su deo sadržaja u kojem će vlasnici stana i njihovi gosti imati priliku da uživaju.

Promo Zlatibor

Zahvaljujući podzemnoj garaži sa kontrolisanim pristupom, parking za stanare i njihove goste neće predstavljati nikakav problem, a na ulasku u Balkan Square biće smeštena recepcija koja će biti dostupna za sva logistička pitanja. Garaža će posedovati perionicu i servis za automobile. Takođe, kompleks će pružati uslugu prijema, odjave i izdavanja stambenih jedinica ukoliko se vlasnici odluče da izdaju svoju nekretninu.

Za više informacija o uslovima kupovine i dostupnim apartmanima kontaktirajte +381 63 680 680; +381 63 344 700 ili putem mejla na prodaja@balkangschance.com. Prezentaciju projekata Balkan Square pogledajte na sajtu www.balkangschance.com.