11
Jan
Balkan GS
Promo

Sada je pravo vreme da investirate u stan na Zlatiboru

facebook messenger viber
Budite među prvim stanarima ekskluzivnog kompleksa na Zlatiboru - Godinama unazad Zlatibor važi za omiljenu destinacija kako domaćih tako i stranih turista. Zbog dugačkih pešačkih staza, fantastične prirode, bogate gastronomske ponude i sadržaja prilagođenih svim generacijama, Zlatibor je izuzetno posećen tokom cele godine.

Značajan je broj onih koji se u Zlatibor zaljube na prvi pogled, koji se više puta vraćaju i rado ga biraju kao mesto za odmor i uživanje, produženi vikend, praznike, a u zadnje vreme i kao mesto za rad od kuće. Upravo zbog toga, sve je veći broj onih koji se odlučuju za kupovinu nekretnine na ovoj planini.

Kupovina stana kao pametna investicija

Od brojnih ponuda koje su sada aktuelne na tržištu treba izabrati onu koja odgovara svim kriterijumima i gde kvalitet u potpunosti opravdava cenu kvadrata. Još je važnije izabrati stan koji će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe. Upravo sada, na Zlatiboru se gradi jedinstveni stambeno poslovni kompleks– Autobuska stanica, za koji kažu da je najatraktivniji projekat sezone, što zbog originalne arhitekture, savremenog pristupa gradnji, tako zbog atraktivne lokacije i visoke funkcionalnosti stanova.

Promo Balkan GS

Ovaj ekskluzivni projekat nalazi u strogom centru Zlatibora, tačnije pored glavne autobuske stanice, što će u skorijoj budućnosti postati deo pešačke zone. Po izgledu podseća na velelepne komplekse koje smo navikli da viđamo u stranim planinskim centrima, a sada je jedan takav objekat dostupan i u našoj zemlji. Njegovom izgradnjom, centar Zlatibora će dobiti novi izgled i bogatiji sadržaj.

Kompleks čine četiri lamele koje će se graditi fazno, a sastoji se od 593 stambene jedinice i višenamenskih komercijalnih objekata. Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, garsonjere sa ostavom, jednosobni i dvosobni stanovi.

Veličine stanova su od 28,35 do 54,62 metara kvadratnih, a odlikuju ih vrhunski standardi gradnje i moderan dizajn.

Promo Balkan GS

Poseban akcenat stavljen je na izbor prirodnih materijala i visoku funkcionalnost stanova koji su prilagođeni potrebi savremenog života, pa tako iako smešteni u centru, stanari će imati apsolutni mir zbog odlične zidne izolacije. Panoramski prozori kroz koje će prodirati obilje prirodne svetlosti,doprineće dubini i prozračnosti enterijera, a svaki detalj kompleksa precizno je isplaniran, kako bi se postigao najviši stepen komfora i udobnosti.

Promo Balkan GS

Ovde će vam sve biti „na dohvat ruke“, priroda i centralni turistički sadržaj. Ako pak volite sve da imate na jednom mestu i ne želite da se udaljavate od kompleksa u kojem boravite, onda je ovo idealan izbor za vas jer će se u okviru projekta nalaziti tržni centar sa bogatim sadržajem radnji, restorana i zabavnog programa, a posebno će uživati porodice jer će deo sadržaja biti prilagođen mališanima.

Stanarima će biti dostupan luksuzni wellness&spa centar koji će se nalaziti na poslednjem spratu kompleksa, a dodatno ga posebnim čini to što će imati klizni stakleni krov koji će se tokom letnjeg perioda otvarati. Na ekskluzivnosti mu daje i sam sadržaj - slana soba, tursko kupatilo, te brojni uslužni programi kao i teretana sa pogledom na bazen.

Promo Balkan GS

Raskošni park i zelene površine krasiće unutrašnjost kompleksa. Ono što će ga dodatno učiniti jedinstvenim jeste to što će u toku zimske sezone centralni park biti pretvoren u klizalište i glavno mesto okupljanja svih ljubitelja ove zabave.

Promo Balkan GS

Zahvaljujući podzemnoj garaži sa kontrolisanim pristupom, parking za stanare i njihove goste neće predstavljati nikakav problem, a na ulasku u sam kompleks biće smeštena recepcija koja će biti dostupna za sva logistička pitanja. Garaža će posedovati perionicu i servis za automobile.Takođe, kompleks će pružati uslugu prijema, odjave i izdavanja stambenih jedinica ukoliko se vlasnici odluče da izdaju svoj stan u periodu kada u njemu ne borave, te se ova kupovina može smatrati izuzetno pametnom investicijom.

Promo Balkan GS

Iza ovog projekta stoji renomirani investitor Balkan GS Chance, čije je ime sinonim za kvalitet i besprekornu gradnju. Neki od najpoznatijih objekata na Zlatiboru izgrađeni su upravo od strane ove investitorske kuće. S toga budući stanari ovog ekskluzivnog kompleksa mogu biti potpuno bezbrižni kada je izbor stana u pitanju.

Za više informacija o specijalnim uslovima kupovine do kraja januara i dostupnim stanovima kontaktirajte +381 63 680 680; +381 63 344 700 ili putem mejla na prodaja@balkangschance.com.