20
Jul
Bekament
Promo

KAKO DO BESPREKORNIH ZIDOVA U ENTERIJERU?

facebook messenger viber
Savremen život podrazumeva dugotrajan boravak u zatvorenom prostoru i može značajno uticati na našu produktivnost, raspoloženje ali i zdravlje.

Zato je važno posvetiti pažnju uređenju enterijera, jer čist, uredan i prijatan ambijent čini da se osećamo dobro, inspiriše nas i ispunjava pozitivnom energijom.

Za besprekorno obrađene zidne površine potrebna su pouzdana, kvalitetna i lako izvodljiva tehnička i estetska rešenja.

Promo Bekament

Kompanija Bekament razvila je INTERIOR STANDARD sistemsko rešenje za unutrašnje zidove koje podrazumeva proizvode za sve faze obrade unutrašnjih zidova, počev od pripreme zida za malterisanje, korišćenje visokokvalitetnih masa za izravnavanje do nanošenja ekoloških unutrašnjih boja.

Promo Bekament

Prepoznajući značaj i benefite pravilne ugradnje datog sistema, od strane stručnog tima kompanije Bekament pripremljen je edukativan i sadržajan video materijal koji na jasan, precizan i konkretan način objašnjava proces implementacije i važnost ovog rešenja.Tutorijal prikazuje praktičnu primenu materijala iz INTERIOR proizvodnog asortimana i nudi novo znanje o postupku pravilne ugradnje, odnosno o stručnoj primeni svake pojedinačne komponente sistemskog rešenja, proizvodima i alatima koji se tokom procesa koristite.

Promo Bekament

Kroz video materijal može se naučiti sve o postupku pravilnog malterisanja, pripremi zidnih površina za gletovanje, kao i odabiru vrste i nijanse završnog sloja koja sledi nakon kvalitetne pripreme zida.

Promo Bekament

Odabrane boje mogu učiniti vaš dom zdravijim, prijatnim i inspirativnim mestom za život, rad, učenje, druženje, opuštanje.

Promo Bekament

Uređenje prostora može osloboditi vašu kreativnost i inspirisati vas da primenite stečeno znanje.

Promo Bekament