14
Mar
zazidan u kući
privatna arhiva

Komšije ga zagradile u sopstevnoj kući

facebook messenger viber
Slobodan Igić poznatiji u Novom Sadu kao Golub i krojač iz Srpskog narodnog pozorišta, ostao je zazidan na svom imanju na Telepu, jer je novi komšija od kolskog prolaza odlučio da napravi frizerski salon.

Muke Igića u Ulici Heroja Pinkija broj 75 počinju kada je investitor kojem je prodao dve trećine placa i koji je na njemu izgradio zgradu i jedan poslovni prostor deo svoje imovine prodao drugom vlasniku.

Novi vlasnik krenuo u renoviranje kupljenog poslovnog prostora koji se nalazi ispred Igićeve kuće, ali je tokom radova u utorak, PVC stolarijom potpuno zagradio prolaz komšiji iza njega. Ovaj krojač u penziji ostao je tako sa svojom ženom i podstanarima zagrađen u dvorištu zidovima sa sve četiri stane.

privatna arhiva zazidan u kući

- Dve trećine placa sam prodao još pre dvadeset godina, izgrađena mi je kuća na njegovom kraju i obezbeđen kolski prolaz, kako piše u ugovoru sa investitorom. Međutim kada sam legalizovao kuću u katastru nije upisan kolski prolaz. To sam saznao kada su me komšija Vlado Đurić i njegova žena Gorica Đurić Stankov zagradili. U katastru su rekli da će to da isprave kada završe sa štrajkom - kaže Igić.

Sa komšijem Đurićem je sve do utorka tvrdi bilo u redu, normalno su se pozdravljali i pričali sve dok nije počelo renoviranje. Objekat je upisan na ime njegove supruge, ali Igić tvrdi da radovi nemaju dozvolu.

Izvor: Blic