19
Aug
Velika gradska tura
Promo

VELIKA GRADSKA TURA - Prilika da obiđete najtraktivnije novogradnje

facebook messenger viber
Jedinstvena prilika da u jednom danu obiđete NAJATRAKTIVNIJE NEKRETNINE u ponudi na tržištu i odaberete onu koja SAVRŠENO odgovara vašim potrebama

U Srbiji se trenutno dešava stambeni bum i obaraju svi rekordi u pogledu broja objekata i stambenih kvadrata koji su trenutno u izgradnji. No, upravo zbog tako velike ponude, građanima je često veoma teško da odaberu nekretninu koja će im u potpunosti odgovarati, bilo da o kupovini nepokretnosti razmišljaju da bi u njoj stanovali, bilo kao veoma isplativu investiciju u budućnost.

U želji da pomognu kupcima da odaberu pravi objekat za svoje potrebe, medijska kuća Blic i najpopularniji portal za kuporpodaju nekretnina Nekretnine.rs, zajedno sa svojim partnerima na tržištu nekretnina - Skyline, Wellport, Voždove kapije i Beograd na vodi – organizovaće u petak, 28. avgusta, u periodu od 12 do 19 sati, kao i u subotu 29. avgusta od 9 do 15 sati, događaj pod nazivom Velika gradska tura.

U pitanju su dani otvorenih vrata investitora, što predstavlja prvi događaj ove vrste na tržištu stanovanja. To je jedinstvena prilika da za samo dva dana obiđete sve najatraktivnije novoizgrađene objekte u Beogradu, kao i one koji su još uvek u izgradnji - izabrane stanove, apartmane, poslovne prostore, garaže i druge oblike novogradnji - uporedite njihove vrline i mane i odaberete onu koja vam najviše odgovara.

Tokom oba dana, na lokacijama Skyline, Wellport i Voždove kapije objekata, kao i zgrade Aurora u okviru projekta Beograd na vodi, čekaće vas ovlašćeni predstavnici investitora, koji će biti tu da odgovaraju na sva vaša pitanja, upoznaju vas sa svim detaljima i pomognu vam da napravite pravi izbor.

Promo Velika gradska tura

Osim toga što ćete moći da saznate sve detalje u vezi sa nekretninom koja vas zanima, imaćete mogućnost i da razgovarate sa agentima prodaje, pa i da pregovarate sa njima oko uslova i dodatnih pogodnosti ili posebnih zahteva.

Velika gradska tura će vam pružiti šansu da, ukoliko se dvoumite između dve ili više nekretnina, uverite se u kvalitet gradnje svake od njih i uporedite njihove prednosti i mane, tako da mogućnost pogrešnog odabira svedete na minimum.

Posetom lokacijama na kojima niču novi najmoderniji stanovi, moći ćete da na licu mesta saznate u kakvom su kraju izgrađeni, šta vam od dodatnih sadržaja nude, ali i u kvalitet materijala koji su korišćeni pri gradnji i opremanju.

Kad su u pitanju završeni stanovi, moći ćete pažljivo da analizirate kako oni izgledaju iznutra – od kvadrature, preko rasporeda prostorija, pa sve do najsitnijih detalja o završnoj obrada, odnosno kakvi su parketi, sanitarije, drvenarija ali i svi ostali ugrađeni elementi.

U slučaju da je nekretnina još uvek u izgradnji, imaćete priliku da posetite ogledne stanove ili već postojeće stanove istog investitora, koji su im veoma slični po kvalitetu materijala, kvadraturi, rasporedu, opremi…

Za Veliku gradsku turu možete se prijaviti do petka, 28. avgusta posetom portalu  Nekretnine.rs, gde ćete dobiti sve potrebne informacije, kao i precizan spisak lokacija i investitora koji učestvuju u danima otvorenih vrata.

BW Aurora – Život okupan suncem

Promo Velika gradska tura

Od davnina su ljudi cenili blagodeti sunčeve svetlosti koja pozitivno utiče na naše raspoloženje, san i zdravlje. Upravo zbog toga, BW Aurora

u okviru Belgrade Waterfront projekta, koja će biti završena 2021. godine, svojim stanarima pruža mogućnost da se svakoga dana probude u domu okupanom suncem i započnu dan puni poleta i optimizma. Orijentacija zgrade ka istoku omogućava pogled na panoramu starog dela grada i prirodu obasjanu suncem. Smeštena preko puta Savskog parka, a nadomak reke i Sava Promenade, BW Aurora predstavlja idealan savremeni kutak u kome se urbani prostor harmonično stapa sa okolnom prirodom.

Spojem klasične prefinjenosti i modernog komfora u svim stanovima, BW Aurora donosi novo iskustvo stanovanja, pružajući stanarima brojne pogodnosti poput privatne garaže, recepcije i video nadzora. S obzirom na to da se ova zgrada nalazi u okviru Belgrade Waterfront projekta, u njenoj blizini se nalaze grandiozna Kula Beograd i najveći šoping centar u regionu Galerija Belgrade, koji će stanarima obezbediti aktivan i ispunjen život, obogaćen brojnim sadržajima.

Wellport - prvi kondominijum na Novom Beogradu

Promo Velika gradska tura

Prvi kondominijum na Novom Beogradu Wellport gradi kompanija Shikun & Binui Group. Moderni kompleks imaće 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica različitih struktura – od studija do petosobnih stanova. Wellport je projektovan tako da stanarima pruži premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima i opremi u skladu sa najmodernijim tehnologijama, kao što je Smart House sistem.

Wellport će imati privatni park, dva igrališata za decu, teretanu na otvorenom, prostor za kućne ljubimce, podzemne garaže sa parking mestima. Bezbednost stanara će biti na najvišem stepenu zahvaljujući recepciji i kartičnom pristupu, profesionalnom obezbeđenju i video nadzoru 24/7. Prodajna kancelarija i pokazni stan nalaze se u Ulici Tadije Sondermajera 1, a ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Projekat Skyline Belgrade – luksuzna oaza u centru grada

Promo Velika gradska tura

Stambeno–poslovni kompleks Skyline Belgrade prostiraće se na više od 100.000 kvadratnih metara u centru Beograda, u Ulici kneza Miloša. Kompleks se sastoji od tri kule - centralne poslovne i dve stambene kule. Prva stambena kula je završena početkom godine i dočekala je svoje prve stanare. Skyline Belgrade nudi izuzetan kvalitet gradnje sa naglaskom na prirodnim materijalima i pažljivom odabiru opreme u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Stanovi su osmišljeni kao jedinstveni, kvalitetni i komforni domovi. Posebna pažnja posvećena je balansu ambijentalnih zona za svakog člana porodice, pa stanove karakterišu prostrane sobe, velika prirodna osvetljenost, funkcionalnost i najbolji kvalitet završnih radova i opreme.

Pored prestižne lokacije u centru grada, Skyline Belgrade nudi i jedinstvene dodatne sadržaje – od najvećeg privatnog bazena u gradu, preko najsavremenije Spa&Gym zone, dvadesetčetvoročasovne recepcije, video nadzora, profesionalnog održavanja, do podzemnog parking prostora na šest nivoa sa kartičnim pristupom. Investitor projekta Skyline Belgrade je AFI Europe Serbia, dokazani lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističkom smislu koji je prisutan na našem tržištu od 2005. godine. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Voždove kapije – prvi kondominijum na Voždovcu

Promo Velika gradska tura

Stambeno-poslovni kompleks Voždove kapije nalazi se u srcu Voždovca i prostire se na više od 70.000 kvadratnih metara. Po ugledu na najsavremenije svetske kondominijume, prvi kompleks tog tipa na ovoj opštini obuhvata najveći privatni park na ovoj gradskoj opštini, sa sadržajima prilagođenim za sve starosne grupe, uključujući bezbedno igralište za najmlađe, prostor za kućne ljubimce i prvi privatni teren za padel u Srbiji. Bezbednost stanara je na najvišem nivou – kompleks ima centralnu recepciju, profesionalno obezbeđenje i video nadzoru 24/7.

Ovaj moderan kompleks imaće oko 700 stambenih jedinica različitih struktura, a trenutno se više od 400 porodica uselilo u svoje domove upravo u Voždovim kapijama. Investitor ovog projekta je izraelska kompanija Shikun & Binui Group koja je već godinama prisutna na domaćem tržištu sa nizom uspešno realizovanih projekata. Prodajna kancelarija i pokazni stan nalaze se u Ulici Vojvode Stepe broj 310, a ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji, CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.