STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT VOJISLAVA ILIĆA 69

Ažuriran: 16.03.2023 Objavljen: 21.09.2021
 • Kvadratura:
  133 m²
 • Sobe:
  -
 • Grejanje:
  -
 • Parking:
  Ne
 • Sprat:
  - / -
 • Uknjiženo:
  Da
Kontakt podaci oglašivača
Ivan Teofilović

Ivan Teofilović

Nebojsina 20
11000 Beograd
Srbija
Kompletna ponuda oglašivača

Detalji

Podaci o nekretnini

 • Transakcija: Prodaja
 • Kategorija: Stanovi
 • Uknjiženo: Da

Opis

STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT V. ILIĆA 29,ZVEZDARA

NOVOIZGRAĐENI STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT SE NALAZI NA ZVEZDARI, NA GRANICI SA VRAČAROM, U ULICI VOJISLAVA ILIĆA BROJ 29. ODLIKUJE GA DOBRA POVEZANOST SA CENTROM GRADA, KAO I SA AUTOPUTEM E-75. U NEPOSREDNOJ BLIZINI SE NALAZE NEKOLIKO OBDANIŠTA I OSNOVNIH ŠKOLA. PIJACA SE NALAZI NA UDALJENOSTI OD 1,5km, DOK SE OKO OBJEKTA NALAZI MNOŠTVO SUPERMARKETA, KAO I MEGAMARKETI TEMPO I VERO.

OBJEKAT JE DVOSTRANO UZIDAN, SPRATNOSTI Po+P+G+5+Ps, SA GARAŽOM U PODZEMNOM NIVOU.PRI PROJEKTOVANJU SE VODILO RAČUNA O UŠTEDI ENERGIJE, TAKO DA SU ZIDOVI SENDVIČ ( STIROPOR 3cm+OPEKA+STIROPOR 10cm+GITERBLOK) ZAVRŠNO OBRAĐENI PRIRODNIM KAMENOM, SILIKATNOM FASADOM U BOJI, FUNDERMAX PANELIMA I ALUBONDOM.KROV JE RAVAN,HIDROIZOLOVAN SA BAUDER PVC MEMBRANOM I TERMOIZOLOVAN SA STIRODUROM I STIROPOROM UKUPNE DEBLJINE 25cm. OGRADE NA TERASAMA SU URAĐENE OD KOMBINACIJE PANPLEX PROVIDNOG STAKLA I ALUMINIJUMA U GRAFITNOJ BOJI. JEDNA OD GLAVNIH ODLIKA OBJEKTA SU VELIKE STAKLENE POVRŠINE KOJE OMOGUĆUJU DA VELIKA KOLIČINA SVETLOSTI PRODIRE U UNUTRAŠNJOST STAMBENIH JEDINICA.SPOLJAŠNJA STOLARIJA JE DRVO-ALUMINIJUM,U GRAFITNOJ BOJI SA UGRAĐENIM KOMARNICIMA.ROLETNE SU TAKOĐE OD ALUMINIJUMA I POKREĆU SE POMOĆU ELEKTROMOTORA.PODOVI NA ULAZU U ZGRADU,HOLOVIMA I PODESTIMA SU OD GRANITNOG KAMENA.LIFT JE ELEKTRIČNI,NOSIVOSTI 630KG ILI OSAM OSOBA,IZRAĐEN OD KOMBINACIJE INOXA I DEKORATIVNOG PANELA, SA LED RASVETOM,PROIZVOĐAČA SCHINDLER, TIP 3300.PREDVIĐENA SU ULAZNA BLINDIRANA SIGURNOSNA VRATA SA UKRASNIM PANELOM I MOTURINOM BRAVOM, PROIZVOĐAČA DELUKS.UNUTRAŠNJA, SOBNA VRATA SU OD FURNIRANOG MEDIJAPANA SA SKRIVENIM ŠARKAMA VISINE 220cm. PLAFONI SE SPUŠTAJU SA METALNOM PODKONSTRUKCIJOM I GIPS-KARTON PLOČAMA SA ODRAĆENIM SUFITIMA ZA DEKORATIVNU RASVETU.KLIMA UREĐAJI SU KOMBINACIJA ZIDNIH I PLAFONSKIH KASETNIH,MULTISPLIT SISTEMA SA SPOLJAŠNJIM JEDINICAMA KOJE SU POZICIONIRANE ISKLJUČIVO KA DVORIŠNOM DELU FASADE,TAKO DA SE NE NARUŠAVA SPOLJAŠNJI IZGLED OBJEKTA KOJI GLEDA KA ULICI.UNUTRAŠNJI ZIDOVI SU GLETOVANI I KREČENI AKRILNIM BOJAMA U TRI SLOJA.U STANOVE ĆE BITI UGRAĐIVAN G LAKIRAN ČETKAN TT 160C HRASTOV PARKET PRVE KLASE ( DIMENZIJE 14x120x600-1800) HRVATSKOG PROIZVOĐAČA GALEKOVIĆ.PLOČICE U KUPATILIMA SU PRVE KLASE ITALIJANSKOG PROIZVOĐAČA FLOORGRES, KAO I SANITARIJE PROIZVOĐAČA KATELANO I BATERIJE I UGRADNI VODOKOTLIĆI PROIZVOĐAČA GROHE. SISTEM ELEKTROINSTALACIONE GALANTERIJE JE ITALIJANSKOG PROIZVOĐAČA VIMAR, KOJI JE KOMPATABILAN SA KNX SISTEMOM PAMETNIH STANOVA, KOJI OMOGUĆAVA DA SE PREKO PAMETNIH UREĐAJA ( TELEFONA, TABLETA, KOMJUTERA) UPRAVLJA GREJANJEM, HLAĐENJEM, ROLETNAMA, OSVETLJENJEM.. AUDIO INTERFON JE PROIZVOĐAČA TCS, DOK ĆE ULAZ,GARAŽE I HODNICI BITI POKRIVENI VIDEO-NADZOROM.ZA SVAKU STAMBENU JEDINICU JE OBEZBEĐENA TELEFONSKA LINIJA I PRIKLJUČAK NA KABLOVSKU TELEVIZIJU.

OVAJ OBJEKAT JE JOŠ JEDAN U NIZU KVALITETNIH I ATRAKTIVNIH KOJI SE POJAVLJUJE NA TRŽIŠTU PREMIUM SEGMENTA STANOVA, A KOJIM KOMPANIJA BG INVEST DEFINITIVNO PODIŽE KLASU PROJEKTOVANJA I IZVOĐENJA UZ PAŽLJIV ODABIR OPREME I MATERIJALA, SA PERFEKTNOM ZAVRŠNICOM KOJA NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM.

Cena sa uračunatim pdv-om.

Lokacija

 • Srbija
 • Grad Beograd
 • Beograd
 • Crveni krst
 • Vojislava Ilića 69

Linije prevoza u blizini:

Stanovi

TOP

PREMIUM 4.0 PENTHOUSE VOJISLAVA ILIĆA

26.07.2016 | Prodaja | Četvorosoban stan

Crveni krst, Beograd, Srbija

PENTHOUSE NA POSLEDNJEM SPRATU PREMIUM OBJEKTA, SA UKUPNO 26 STANOVA, NA ODLIČNOJ LOKACIJI. STAN JE U JEDNOM NIVOU, SA TRI SPAVAĆE SOBE, OD KOJIH SU D...

Cena

3 459 €/m² 460 000 EUR

3D tura

Kvadratura

133 m²

Prosečna cena za lokaciju po kvadratu

Kontakt podaci oglašivača
Ivan Teofilović

Ivan Teofilović

Nebojsina 20
11000 Beograd
Srbija
Kompletna ponuda oglašivača

Prijavi grešku