');

Umetnost i dizajn

 Zamišljanje umivaonika: Kolekcija kupatila Sonar postavlja novi standard
12
May
Zamišljanje umivaonika: Kolekcija kupatila Sonar postavlja novi standard
Zahvaljujući specijalnom keramičkom materijalu Laufen, kolekcija Sonar kupatila uključuje nove umivaonike koji otvaraju nove mogućnosti dizajna.
16
Apr
Saveti za osvetljenje u iznajmljenom stanu

Svako ko živi u iznajmljenom stanu  treba da zna da za bilo kakve manje promene kada je uređenje enterijera u pitanju mora dobiti saglasnost od vlasnika stana.

30
Mar
Feng Shui pravila za uredjenje stana

Ukoliko ste bar malo istraživali različite pravce u uređenju enterijera i raspitivali se o načinima kako da vaš dom učinite još prijatnijim mestom za život, sigurno ste bar jednom čuli za Feng  Shui.

20
Jul
KAKO DO BESPREKORNIH ZIDOVA U ENTERIJERU?

Savremen život podrazumeva dugotrajan boravak u zatvorenom prostoru i može značajno uticati na našu produktivnost, raspoloženje ali i zdravlje.

18
Sep
7 vrhunskih komada rasvete koji se mogu kupiti kod nas

Vrhunski dizajn prepoznajemo po tome što kod svakog posmatrača budi znatiželju. Međutim, ono što dobru rasvetu izdvaja od konkurencije jeste kvalitet svetla koje podiže vizuelni nivo celog prostora.

18
Sep
Sijalice koje emituju internet brzine do 250 Mbps

Truelifi svetiljke mogu da prenose podatke na uređaje poput laptopova brzinom do 150 Mbps koristeći svetlosne talase, a ne radio signale kao što je to slučaj kod 4G ili Wi-Fi signala.

12
Jul
Simpatična jednostavnost

Uz praktične savete budite svoj dekorater! Poigrajte se sa detaljima. Bićete iznenađeni efektom!

03
Jul
Osmislite funkcionalnu TV policu u dnevnoj sobi

Polica za televizor i knjige je komad nameštaja koji se može dobro uklopiti u svaki prostor, ali ako je dobro osmišljen. Pogledajte na šta treba da obratite pažnju.

25
Jun
Napravite mozaik sečenjem starih keramičkih pločica

Mozaici u kupatilu ili kuhinji izgledaju sjajno ali je njihova cena često vrlo visoka. Pogledajte kako sami možete da napravite mozaik od restolova i značajno uštedite u nabavci materijala.

15
Apr
Zima je prošla, vreme je za veliko UREĐENJE DVORIŠTA!

Nakon duge zime i mnogo opalog lišća, jakih vetrova, upornog snega, vreme je da se pozabavimo jednim ozbiljnim i temeljnim uređenjem dvorišta.

14
Mar
SAVETI: Kako da fotografišete mali stan

Najtraženije kvadrature stanova su one do 40-50 kvadratnih metara a veoma su tražene i kvadrature garsonjera do 30 metara kvadratnih. Svako ko je pokušao da fotografiše mali stan zna koliki je to izazov.