26
Mar
Projekat M3
Promo

Projekat M3 iz Beograda je ušao u finale za najlepšu fasadu u Evropi

facebook messenger viber
Glasajmo da pobedi projekat IZ SRBIJE! M3 Office Space zgrada iz Beograda, našla se u samom vrhu takmičenja za najlepšu fasadu Evrope koje se održava u Valensiji, u Španiji…

Life Challenge takmičenje već duži niz godina organizuje izbor za najlepšu fasadu Evrope. Na takmičenju učestvuje 25 zemalja, sa preko 400 projekata, a po prvi put je u finale ušao i objekat iz Srbije, koji je projektovala dipl.ing.arh. Mina Srećo.

Ove godine je učestvovalo 11 srpskih projekata, ali M3 je jedini projekat iz Srbije koji je stigao do finala, odnosno dospeo na listu prvih šest objekata u svojoj kategoriji po izboru članova žirija, koje čine renomirane arhitekte.

Promo Projekat M3

M3 Office space je moderan poslovni objekat sa najvećim bazenom na krovu u Beogradu, odakle se pruža zadivljujući pogled na grad. Smešten u mirnom kraju Voždovca, M3 Office Space predstavlja reprezentativno zdanje, koje se već na prvi pogled izdvaja svojom modernom arhitekturom i savremenim dizajnom. Krase je četiri terase orijentisane prema dvorištu, francuski balkoni na frontalnoj strani i krovna terasa koja predstavlja vrhunac hedonizma.

Ustpuljene fotografije Veranda na novoj zgradi

 

M3 Office Space zgrada akcentovana je antracit sivom stolarijom, sa stop sol efektom koji obezbeđuje savršenu dozu privatnosti, fasada je naglašena drvenim žaluzinama od sibirskog ariša, a ulaz zgrade je jasno naznačen trodimenzionalnom nadstrešnicom.

Ustpuljene fotografije Početak izgradnje kuće 2018

U sklopu Life Challenge 2020 takmičenja, pored izbora žirija, i publika može odabrati svog favorita, a M3 projekat je trenutno drugoplasirani u svojoj kategoriji. Vaš glas na 5-u zvezdicu može da pomogne da M3 projekat pobedi, glasajte da fasada pobedi.

Kako je izgledala kuća koja se nalazila na ovoj lokaciji 1967. godine:

Ustpuljene fotografije Izgled kuće 1967. godine