15
Mar
Balkan Square
Promo

Ako kupujete stan na Zlatiboru, OVO TREBA DA ZNATE!

facebook messenger viber
Prilikom kupovine birajte kvadraturu koja odgovara vašim potrebama i koja je pogodna za izdavanje

Zlatibor je zbog svoje prirode, turističkog sadržaja i logističke povezanosti sa većim gradovima popularna destinacija za odmor i uživanje tokom cele godine. Nije mali broj onih koji o kupovini stana na ovoj planini razmišljaju kao o pametnoj investiciji. Zato je pri odabiru kvadrature važno izabrati onu koja se pokazala najisplativijom i za čije izdavanje postoji stalno interesovanje. Statistika pokazuje da se manje kvadrature više traže, češće izdaju i da za njih postoji sigurna ciljna grupa.

Upravo se sada gradi novi stambeno-poslovni kompleks Balkan Square u strogom centru Zlatibora koji u ponudi ima garsonjere veličine 28,35 metara kvadratnih, a odlikuju ih visoki standardi gradnje i moderan dizajn. Uz atraktivno enterijersko rešenje i pogled koji osvaja, ovakve grasonjere biće omiljeno mesto okupljanja u vreme odmora. Posebno interesovanje vlada za garsonjere u Lameli A ovog projekta, čiji se završetak očekuje u decembru ove godine.

Više od stanovanja

Osim prvoklasnih stambenih jedinica, Balkan Square je pravi izbor za one koji od svog životnog prostora očekuju više. U prizemlju će biti locirani brojni restorani i barovi, kao i šoping zona i zabavni program za najmlađe. Centralna lokacija znači da su na svega nekoliko minuta hoda svi glavni turistički sadržaji i pešačke staze, a u okviru samog kompleksa nalaziće se prostrani zeleni park koji će tokom zime imati klizalište. Wellness&Spa centar osim što je jedinstven po tome što će se nalaziti na poslednjem spratu zgrade, u ponudi će imati bazen čiji će se krov tokom leta jednim delom otvarati, saunu, tursko kupatilo, slanu sobu, ali i teretanu koja će biti opremljena po svetskim standardima.

Promo Balkan Square

Zahvaljujući podzemnoj garaži sa kontrolisanim pristupom, parking za stanare i njihove goste neće predstavljati nikakav problem, a na ulasku u Balkan Square biće smeštena recepcija koja će biti dostupna za sva logistička pitanja. Garaža će posedovati perionicu i servis za automobile. Takođe, kompleks će pružati uslugu prijema, odjave i izdavanja stambenih jedinica ukoliko se vlasnici odluče da izdaju svoju nekretninu.

Za više informacija o uslovima kupovine i dostupnim stanovima kontaktirajte +381 63 680 680; +381 63 344 700 ili putem mejla na prodaja@balkangschance.com.